Két orvosi eset

2018. szeptember 27. 06:51

A „doktor úr” közéleti írásaiban bőven vannak testnedvek, szó esik ott arról is, hogy Orbán Ráhel újra „ellett”.

2018. szeptember 27. 06:51
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„A másik eset ajkai. Egy, korábban az ajkai kórházban dolgozó, majd felmondott altatóorvos olyasmiket írt ki a Facebookjára, amiket nem tudunk idézni. Akit pontosan érdekel, megtekintheti a Bádog blogon. Lapunk felületén elég, ha annyit idézünk összefoglalásképpen, hogy a »doktor úr« közéleti írásaiban bőven vannak testnedvek, szó esik ott arról is, hogy Orbán Ráhel újra »ellett« (ezt annak idején Szanyi nyakába akarták varrni, ő kikérte magának, hogy ilyet mondott volna, ez az »orvos« viszont büszke rá), szó esik továbbá arról, hogy az altatóorvos szívesen látja a fideszeseket, mert tudja, hogyan kell elaltatni őket örökre.

Nos, az eset itt sem túl bonyolult. Ezt az »embert” dr. Dombóvári Zalánnak hívják. Ha ő lenne a világ legjobb altatóorvosa, akkor sem engedhető meg, hogy praktizáljon. Aki embertársa szülését ellésnek nevezi, aki embertársai fejének anyjukba szakadásáról írogat büszkén, aki más halálán örvendezik és mások örökre elaltatásáról ír »viccesen«, az közveszélyes, beteg pszichopata, akit haladéktalanul el kell tiltani hivatása gyakorlásától.

Például azon egyszerű oknál fogva, hogy ezek után egyetlen fideszes sem lenne hajlandó megengedni, hogy ő altassa el, még akkor sem, ha sürgős beavatkozásra lenne szükség.

Így dr. Dombóvári puszta léte életeket veszélyeztet. Éppen ezért ezúton is követeljük, hogy a Magyar Orvosi Kamara és az Orvosi Etikai Bizottság tegye a dolgát, takarítsák el ezt a gazembert, méghozzá haladéktalanul!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 308 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
na még ez is
2018. szeptember 28. 12:01
Élő közvetítésben lehetett látni, ahogy Tóth Pál az ózdi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője számon kéri a helyi a Városüzemeltetési Intézmény igazgatót. A 3600.hu beszámolója szerint Tóth annyira felhúzta magát, amiért egy korábbi levelére nem érkezett válasz, hogy már a Molotov-koktélt is szóba hozta: „A másik, a csúnya megoldás meg az, hogy Molotov-koktélt dobok az irodájára, és akkor valami talán majd történik” -mondta Tóth. Várom szlovák rendszám felháborodott cikkét a témában
Béna Géza
2018. szeptember 28. 08:50
Emberek ebből is kitűnik a libsík észjárása ezeknek a vadaknak nincsenek észérveik
Babivadász
2018. szeptember 27. 16:53
" Ezt az »embert” dr. Dombóvári Zalánnak hívják. " Ez az ember Bayer Zsoltot akarja utánozni? Ország-világ előtt kijelentem , hogy sohasem lesz olyan alja ember, mint Bayer Zsolt.
Valodi
2018. szeptember 27. 15:44
Tyűha! Nem semmi szókincs! Úgy látszik, Lovagúr népnevelő tanítása már erre a szellemi szintre is komoly hatással volt. De miért is kell ezért a jó tanulót szidalmazni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!