Az a baj, hogy nincsenek lovaim

2018. szeptember 28. 09:47

És sajnos milliárdos lekötelezettjeim sem, hogy váltott járművekkel (hol repülő, hol jacht) baráti szívességként ingyen fuvarozzanak ide-oda.

2018. szeptember 28. 09:47
Lendvai Ildikó
Facebook

„Vannak olyan míves mondatok, amelyeket nem is kell kommentálni. Ilyeneket sikerült találnom a 888-ban is: »Régen a vesztest megölték. Az Oszmán Birodalomban ha új szultán került trónra, az uralomra kerülésének másnapján váltott lovakkal menekültek a határ felé az ellenlábasok...Nekünk meg végig kell néznünk, amint Gyurcsány, Lendvai, Demszky vergődik.«

Hát, lehet, hogy az új szultán uralomra kerülésekor váltott lovakkal kellett volna menekülnöm, csak az a baj, hogy nincsenek lovaim. Nem tudom ugyan, hány kellene az ilyesmihez, de elég drága lehet egy egész istállót tartani. És sajnos milliárdos lekötelezettjeim sem, hogy váltott járművekkel (hol repülő, hol jacht) baráti szívességként ingyen fuvarozzanak ide-oda. .

Milyen igaza volt Zalatnai Cininek: »Mindig kell egy barát, mindig kell egy barát,/ aki sokszor elkísér.«

Szerencsére a szultánnak van.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. szeptember 29. 13:09
Ez vegtelenul sekelyes, olcso! Mire szamit ez a leszerepelt??
Torony
2018. szeptember 29. 12:42
Ennek a szerencsétlen cenzornak nemcsak lovai, de esze sincs. Ha lenne, már régen eltünt volna, nem a rögeszméit propagálná mindenféle sajtóban. Soha nem ismeri el, hogy leszarják a magyarok!
Peter8811
2018. szeptember 29. 05:48
Sopánka ne szerénykedj! Nektek is vannak milliárdos lekötelezetteitek, akik nektek köszönhetik, hogy elvettétek a milliárdjaikat.
Peter8811
2018. szeptember 29. 05:44
Sopánka szorít az MSZP-s Topánka? Jönnek Jönnek a mély szarból, A dúlt keblű MSZPések. Hersegve szívnák a vért Miért? A régen elmaradt havibajért, Vagy a tizenharmadik haviért? De alantról megfagyott nyugdíjas, Csontos ujja int. Ildikóék visszajönnének reformra megint. De jőni fog egy jobb kór Melyet úgy hívnak arczheimer* Miután Sipánka már nem ismer senkit fel. Nem ismerős már a Könyvtár Nem ismerős már a must ár Csak múlt ködéből rémlik fel A nem emelt Gázár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!