Mindent átitat a bunkóság iránti kormányzati igény

2018. augusztus 24. 16:42

Hiszen a bunkóság mintha mostanában központi követelmény lenne, amit a hatalom hálásan honorál.

2018. augusztus 24. 16:42
Tóth Ákos
Tóth Ákos
168 Óra

„Ezekben a zűrzavaros napokban valaki a VII. kerületben beleköt Hont Andrásba, a HVG publicistájába, és akcióját videóra is veszi. Honton azt kéri számon, agresszívan, hogy miért férgezte le a 888.hu nevű portál munkatársait, amit ő magára vett, még ha nem tartozik is közéjük. Hont ugyanis a Facebook-oldalára korábban azt írta, hogy »ha Kovács Zoltán, az összes 888-as féreg, a magyartalan idióták egymás tetejére állnak, akkor sem érik el annak a 89 éves néninek a bokazokniját, aki négy földrész egyetemein tanított«.

Hont ezt Heller Ágnes védelmében írta, akit Kovács Zoltán, a magyar kormány szóvivője öreg, bigott kommunistának nevezett arra reagálva, hogy a magyar filozófus egy lengyel lapban zsarnoknak minősítette Orbán Viktort. Hontot lehet szeretni vagy nem szeretni, lehet vele egyetérteni vagy sem, mindenesetre tény, hogy több tehetség szorult belé, mint a fél magyar alt-right mozgalomba, de ez tulajdonképpen mindegy is: az összes esetet egybeköti a menekültekkel való eljárástól és a buszvezetőtől kezdve a kánytúk helyreállítását követelő felcsúti önkormányzaton és a szaros pelenkát az út szélén hagyó Orbán Ráhelen keresztül a Hontot ért agresszióig bezárólag az új magyar csodafegyver: a bunkóság.

Hiszen a bunkóság mintha mostanában központi követelmény lenne, amit a hatalom hálásan honorál, s ehhez elég csak a jó Németh Szilárdra gondolnunk, aki nem tud olyan kacifántosat mondani vagy tenni, nem tudja olyan zsírosan rágni a cupákos birkafejet a XX. karcagi birkafőző-fesztiválon, hogy az ne tenné alkalmassá a Fidesz-alelnöki és a honvédelmi tárca parlamenti államtitkári posztjára. Mert kellenek az ilyen tökös gyerekek. Mint amilyen tökösek azok, akik nyáridőn, vagyis akkor, amikor szinte bizonyosan nincs az épületben döntéshozó, 24 órát adnak az ELTE vezetőinek arra, hogy véleményezzék a genderszak megszüntetésére vonatkozó bejelentésüket. Vagy azok, akik 54 percet hagytak az MTA vezetőinek arra, hogy megjegyzéseket tegyenek a kutatási pénzeket elszipkázni igyekvő törvényjavaslathoz. Ez ugyanis nem udvariatlanság, nem nyerseség, nem határozottság, nem erő, hanem pökhendiség, tiszteletlenség és alpáriság: bunkóság.”

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2018. augusztus 25. 18:45
Heller anyót milyen sokan védik! :) Szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban egy síma kollaboráns lett volna és a szégyenfalra kerül. Csak azért taníthatott "négy kontinensen" mert ott nem kommunizmusban éltek, csak távolról nézték... Úgy meg egész jónak tűnt... :)
atila68
2018. augusztus 25. 15:59
Kedves Ákos! Úgy vagy bunkó ahogy, szíved joga. Én biztos nem fogok ezért beléd kötni. Ígérem.
kitiltott
2018. augusztus 25. 12:09
Mindent átitat a baloldali ,magukat ujsagírónak kinevező magyar gyűlölő Fidesz szimpatizáns gyűlölő , keresztény gyűlölő, irigységre és gyűlölet szítására hajazó bunkók iranti baloldali igény.. Lasd HVG , 24.hu, index, ujságiroi és hozzászólói.. Akik minket Fideszre szavazókat ismeretlenül is legyilkolásznának ha kapnának valakitől fegyvert
puszika
2018. augusztus 25. 12:00
Bizony Tóth elvtárs! Már a bunkóság a legfontosabb követelmény a ballibsi médiában! Ennek leglátványosabb példája a 168 tóra!! Olvasd már a saját lapod is firkász!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!