Turista vagyok a saját hazámban

2018. augusztus 30. 22:46

A tavalyi „bemelegítés” annyira jól sikerült, hogy be kellett látnunk, Barninak jár a magyarországi nyár.

2018. augusztus 30. 22:46
Pásztory Dóra
WMN

„A tavalyi »bemelegítés« annyira jól sikerült, hogy be kellett látnunk, Barninak jár a magyarországi nyár. Számára ugyanis ez a világ legizgalmasabb zuga, ahol csak jó dolgok történnek vele.

Olyan fantasztikus élmények, mint zötyögni a trolin (akkor is, ha 40 fok van rajta), bámulni az építkezési munkálatokat, cipelni a görögdinnyét, vizezni a szomszéd kislánnyal, és lógatni a pecabotot a Dunába. Olyan dolgok, amiknek egy részétől mi, felnőttek a világból kifutunk, vagy legalábbis néhányszor egészségtelenül felidegesítjük magunkat.

Amióta az ő szemcsillogása jut eszembe egy munkagépről vagy az ütött-kopott csuklós buszról, azóta akkor is elmosolyodom, ha épp a dugóban rostokolok emiatt, vagy épp a saját izzadságomban úszom a 200 vegyest a trolin.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2018. szeptember 02. 16:55
Ez paradoxon!!! Ha turistának érzed magad, akkor nem lehet a "hazád" !!!
acedia
2018. szeptember 01. 12:22
Majd ha iskolába megy a gyereke ennek a sznob libának megtudja, hogy milyen jó Londonban élni. Fizetheti a drága magániskolát, a gyerekét nem fogadják be az angolok, mert " külföldi " , vagy marad a közoktatás , a nyelvet alig beszélő bevándorló gyerekekkel, vagy a londoni szegény családok gyerekeivel. Jó kis tapasztalat lesz neki , hogy oldja meg a " nyugat " azt, hogy annyit ér a gyereked amennyi pénzed van rá.
enes
2018. szeptember 01. 10:34
Ők is belépnek abba a táborba, akik az utcaneveket így olvassák ki: vekszi =Vécsey olis= Aulich
bóbitamamija
2018. szeptember 01. 08:53
Megdöbbentőek a hozzászólások, ennyi trágárságot. Ugye nem ez jelenti a konzervatizmust?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!