Volt gender, nincs gender

2018. augusztus 21. 07:14

A gender egyértelműen nem más, mint a szélsőséges liberálisok politikai terméke. Csak nálunk nincs erre kereslet.

2018. augusztus 21. 07:14
Horváth Zsófia
888

Az egyenlőtlenség a lételemük, hiszen magukat is egyenlőbbnek gondolják, nagyjából bárkinél.

Ha csak az önigazoló elméleteiket nézzük, jogosan merül fel a kérdés, hogy mi szükség van erre a képzésre? A biológiát nagyon nem lehet felül írni: férfi és női nem van, csak ők képesek gyereknemzésre és pont. Persze lehet dobálózni azzal, hogy de még az állatvilágban is létezik interszexualitás (régen hermafroditák), de a biológia sem véletlenül nevezte az ilyen, egyébként elég ritka eseteket, degenerációnak. Vagy lehet jönni a színes zászlós csoportokkal, hogy szegény melegekkel ki fog ezentúl törődni? Pedig a melegeknek sok köze nincs a genderhez, ott férfi-férfi meg nő-nő felállás van. A nők, meg az elnyomott (ugyanmár) jogaik sem veszítenének semmit, nekik ott vannak a feministák. A gender pedig csak felhasználta ezeket a csoportokat a saját érvényesülésére, a köztudatban meg jól összemosódott minden.

Az egész nem szól másról, mint a politikáról. A liberálisoknak kellett valami, amivel az értelmiségi »Ha nem tudományos nem hiszek benne« – csoportokat is elérjék, hogy (szerintük) támadhatatlan érvként használhassák a tudományt, és ezen keresztül szervezhessenek közösséget, érvényesíthessék a számukra éppen fontos szempontjaikat. A gender egyértelműen nem más, mint a szélsőséges liberálisok politikai terméke. Csak nálunk nincs erre kereslet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mcfarlane
2018. augusztus 21. 18:07
Korrekt. És a melegek ügye ma már tényleg "konzervatív" téma. :D Mármint a jelenlegiekhez képest...
syphax
2018. augusztus 21. 15:37
"Csak nálunk nincs erre kereslet." HÁLISTEN!!!
duzur
2018. augusztus 21. 13:24
Ahogy a történelem is országonként más, ugy ez a témakör is különbözik tradiciók, anyanyelvek, gazdasági körülmények és az aktuális törvények, szerint. Mivel egyre nagyobb az igény a tudományokat nem izoláltan kezelni, lehet, hogy a biológia és szociológia együtt foglalkozhatna a nemekkel kapcsolatos témákkal. És lenne böven mivel...
HToma
2018. augusztus 21. 12:10
"Csak nálunk nincs erre kereslet." Ha kivesszük a képzési jegyzékből, akkor tényleg nem lesz. Ezekkel a max. 15-20 embert érdeklő szakokkal amikre állítólag nincs munkapiaci kereslet, meg lehetne csinálni, hogy aki mégis oda akar járni az fizesse meg a képzés teljes díját. Ha mégis el tud vele helyezkedni, akkor jól járt, ha nem, akkor így járt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!