Talján patt – amikor nincs hová hátrálni

2018. július 25. 08:16

Egy dobásunk van: és ha felvillan a „game over” felirat Európa egén, nem lesz már lehetőség új játékot kezdeni.

2018. július 25. 08:16
Hoppál Hunor
Polgár Portál

„Rómában tehát ellentétek feszülnek a kormányon belül. A kormányfő rövidtávon kísérletezhet a migránssimogatással, azonban idővel rá kell jönnie, hogy a helyes irányvonalat belügyminisztere képviseli. Európa-szerte politikai fordulatok állnak be a nemzetállamokban, főképp a migráció ügyében.

Itáliának nincs hova hátrálnia. Ők nem estek a második világháborút követően abba a hibába, mint a németek – túlkompenzálás hiányában pedig képesek voltak felrúgni a szélsőségesen liberális keretek közé szorított direktívákat. Lehet persze fasisztázni, de mi már tudjuk, mit jelent az napjainkban. A lényeg, hogy minél több ország álljon ellen az illegális migrációnak. Most az olaszokon a sor, hogy végre világos válaszokat adjanak a bevándorlási válság nagy kérdéseire.

Remélhetőleg Olaszország miniszterelnöke is észreveszi, hogy most nem a pillanat uralásáról, hanem történelmi távlatokról van szó. Egy dobásunk van: és ha felvillan a »game over« felirat Európa egén, nem lesz már lehetőség új játékot kezdeni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2018. július 25. 10:13
" A lényeg, hogy minél több ország álljon ellen az illegális migrációnak." Ezért kell SÜRGŐSEN felülvizsgálni a Genfi Egyezményt és bizonyos passzusait módosítani, törölni, szigorítani, illetve a helyi adottságokhoz igazítani. Legális migrációnak meg ott van a Blue Card. Aki itt szeretne élni, dolgozni, az jöhet, ha teljesíti a feltételeket. https://www.apply.eu/
farkasflori a vizicsoda
2018. július 25. 09:41
apadat baszogasd hujegyerek! kerdezd meg hova rakta a lopott milliardokat! aztan ha nektek is eljott a game over akkor mehetsz vissza a balettba ugralni..
Antigoné
2018. július 25. 09:19
"Remélhetőleg Olaszország miniszterelnöke is észreveszi, hogy most nem a pillanat uralásáról, hanem történelmi távlatokról van szó." No, épp ezt nem szokták észrevenni a médiapolitikus hölgyek és urak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!