Használati utasítás a Lelkipásztor2018 nevű készülékhez

2018. július 29. 14:32

Fontos figyelmeztetés! Bár Cégünk vezetője valóban mindenható, ám ez a tulajdonság senki másra nem jellemző nálunk.

2018. július 29. 14:32
Hodász András
Hodász András
777

„Ha ön is azok közé tartozik, akikhez új Lelkipásztor2018 érkezik a héten, figyelmébe ajánlunk néhány fontos szempontot. 

1) Mint minden más termékünk, a Lelkipásztor2018 sem tud a megérkezésekor azonnal teljes értékű munkát végezni, szükséges egy úgynevezett bemelegítési időszak, melynek során nem teljesen zökkenőmentes a szolgáltatás. Kérjük türelmét! Amennyiben szeretné lerövidíteni ezt az időszakot, javasoljuk, hogy ajánlja fel a segítségét!

2) Bár Cégünk termékeit úgy fejlesztettük ki, hogy a lehető legtöbb igényt kielégítsenek, a felhasználók nagy száma miatt elképzelhető, hogy nem mindenben tudnak megfelelni minden egyes felhasználó elvárásainak. (Amúgy, ha belegondol, ez lehetetlen is.) Az okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük!

3) Fontos figyelmeztetés! Bár Cégünk vezetője valóban mindenható, ám ez a tulajdonság senki másra nem jellemző nálunk. Emiatt, kérjük, ne lepődjön meg, ha a Lelkipásztor2018 sem talál megoldást minden egyes problémájára!

4) Az ön által igényelt termék legfontosabb összetevője: ember. Így aztán lehetnek rossz napjai, fájhat a feje, lehet olykor meggondolatlan stb., kérjük ne lepődjön meg! Sőt ugyanezért szüksége van pihenésre, töltődésre, továbbképzésre. Kérjük, tartsa tiszteletben az ezzel járó korlátozásokat! 

5) Gyakran elhangzó panasz a termékeinkkel kapcsolatban, hogy nem eléggé szentek. Dolgozunk a probléma megoldásán, addig is szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a Lelkipásztor2018 által elvégzett mindennemű liturgikus cselekmény teljesen és tökéletesen közvetíti Isten kegyelmeit, függetlenül az adott termék szentségi fokától!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2018. július 30. 23:04
"Lelkipásztor2018 által elvégzett mindennemű liturgikus cselekmény teljesen és tökéletesen közvetíti Isten kegyelmeit" Lehet, hogy stílusban Hodász modern, de nézetei a megújulásra képtelen, rég elavult katolikus nézetek.
catalina9
2018. július 30. 12:22
Használati utasítás a Lelkipásztor2018 nevű készülékhez" előbb lássuk a készüléket...
Kanóc
2018. július 29. 19:20
Cukiságkampány, vagy mi a faszom... (Minek ezt???)
NemSzűrt
2018. július 29. 14:44
Hodász atyának nem kellett volna beszállnia a Németh László ellen indított baloldali médiahadjáratba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!