Turulbiznisz

2018. július 24. 19:11

Bár a Turul a gazdasági mutatói alapján egyelőre inkább inkább kopasztott grillcsirkére emlékeztet, Orbán-Magyarországon megjósolható: szárnyalni fog.

2018. július 24. 19:11
Batka Zoltán
Népszava

„Innen nézve a 2rule (Turul) sztori eddig minden ízében tipikus NER-üzlet. Előbb a kormánysajtóban megeresztett lózungokat lehetett hallani a »magyar divatmárkáról« - dacára, hogy jelenleg a Coca-Colának is nagyobb a magyarságtartalma, mivel ott az alapanyag zöme magyar, ráadásul több ezer embert foglalkoztatnak és nem is minimálbéren –, majd jött a vízió a »magyar könnyűipar feltámasztásáról«. 

Azonban már az előkészítő munka finoman szólva csapnivaló volt, a névnek, a logónak, khm, vitatott az eredete, se webshop, se cégközpont. A versenypiacon ilyenkor egy menedzsment már szedhetné a sátorfáját. Nem így a NER-ben, ahol hirtelen három NBI-es csapat is szükségének érezte, hogy a Turullal kössön szerződést. Lesznek még bőven jelentkezők Mészáros Lőrinc cégének logójára. Bár a Turul a gazdasági mutatói alapján egyelőre inkább inkább kopasztott grillcsirkére emlékeztet, Orbán-Magyarországon megjósolható: szárnyalni fog. 

Nagyjából pont úgy, mint vele felöltöztetett magyar foci.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
farkasflori a vizicsoda
2018. július 25. 09:59
remelem csak szart nyalni fog :DD
csortu
2018. július 25. 09:36
A ballib média akkora reklámot csinált ennek a 2Rule márkának, hogy tuti karácsonyra ilyen sportruhákat veszek az összes családtagnak. Csak rakják össze a webshopot.
Szőke Ciklon
2018. július 25. 09:18
Ezeket a libsiket minden zavarja, mindent utálnak, ami magyar. Mi meg azokat utáljuk, akik nem magyarok, azaz ezeket a libsiket!
Pelso j.
2018. július 25. 06:11
De nagyon magyar márka, kínai és török anyagból gyártat. Mindegy, hogy prosperál, jól kitömik állami pénzzel. Tapsoljatok, fidesztábor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!