Gratulálunk Kásler Miklós miniszteri kinevezéséhez

2018. június 19. 11:48

Felszólítjuk Miniszter Urat, hogy kezdeményezze a Magyar Tudományos Akadémia feloszlatását és alapoktól újjászervezését.

2018. június 19. 11:48
Zöldek Pártja
OS-MTI

„Gratulálunk Kásler Miklós miniszteri kinevezéséhez, mert ő azon kevés polihisztorok egyike, akinek »civil« karrierje is van, az orvostudomány, amiben hazai karriert és nemzetközi hírnevet szerzett.

A név kötelez! Ezért felszólítjuk Miniszter Urat, hogy kezdeményezze a Magyar Tudományos Akadémia feloszlatását és alapoktól újjászervezését. Köztudott, hogy az osztrák titkosszolgálat magyarul sem beszélő ügynökei erőszakosan helyezték új, finnugor pályára a nyelvtudományt és hamisították meg tudatosan a magyarság (ős)történetét, szakmailag és egzisztenciálisan tönkretéve mindenkit, aki más irányvonalat képvisel, vagy az akademista irányvonaltól eltérő kutatást kezdeményez. Az elnyomó rendszerek -habsburgoktól a kommunistákig- kedvencét, mely nem volt képes saját erőből, még a rendszerváltás óta eltelt emberöltőnyi idő alatt sem megújulni, csak Nagy Sándor módszerével, egyetlen kardcsapással lehet megoldani, feloszlatással, teljes személycserével, az akadémiai intézményrendszer újragondolásával.

Azt a szégyent, hogy él és virul, a »kommunizmus utolsó bástyája«, nem tűrhetjük tovább! Az intézkedés elmaradása esetén, alulról kezdeményezett népi mozgalommal, vagy népszavazással fogunk érvény szerezni, a népakaratnak...!”

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2018. június 20. 18:31
A helyzet az, hogy értelmezési zavar van a fejekben! Ugyanis valójában a finnugor nyelvcsalád a magyar nyelvből vette át azokat, amik közösek. Azaz a magyarok valóban nem finnugorok, és a finnugor nyelvek eredete az akkori magyar nyelv! Vagyis a finnugor nyelvcsalád átvett a magyar nyelvből elemeket, nem pedig mi az övékéből! Ennyi!
zakar zoltán béla
2018. június 19. 21:59
ooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooo
pemete jakab
2018. június 19. 21:15
"Felszólítjuk Miniszter Urat, hogy kezdeményezze a Magyar Tudományos Akadémia feloszlatását és alapoktól újjászervezését." Az Akadémia tényleg nem éppen az emberi kiválóságok gyűjtőháza, a többség tudományos eredménye ha nem is a nullához, de a középszerűhöz tendál (néhány kivételtől eltekintve). Csupán egy kifizetőhely, több százezer havi apanázs az akadémikusoknak. Miközben vívják egymással a presztízsharcaikat, mert hát meg kell mutatni, ki kakas a szemétdombon. Viszont azzal, hogy a politika belefolyik az Akadémiába, még tovább fog csökkenni a szakmai színvonal.
egynick
2018. június 19. 21:06
Egyébként tényleg. Oszlassák fel, és alapítsanak új Akadémiát. Felajánlhatják éves jövedelmüket (plusz a lopott pénzeket) a magyar tudománynak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!