Soros és a világelit nem adja fel

2018. június 10. 09:30

Hatalmas erők dolgoznak azon, hogy az új uralmi rend kereteit felépítsék, s azt elfogadtassák az érintett területek polgáraival, tömegeivel. Soros György és a globális pénzügyi elit, a teljes brüsszeli vezérkar, az ENSZ, a globális társaságok.

2018. június 10. 09:30
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Idők

Ennél is megdöbbentőbb, hogy a világ nyolc leggazdagabb embere akkora vagyon felett rendelkezik, mint a Föld szegényebb feléhez tartozó 3,2 mil­liárd ember. Az elmúlt évtizedekben kialakult egy szupergazdag, főleg bankárokból és multicégek tulajdonosaiból álló csúcselit, amelyik kapcsolatban áll egymással és összehangolja az érdekeit.

Amiről tehát itt szó van, annak immáron semmi köze sincsen a hagymázas összeesküvés-elméletekhez, amelyek titkos összejövetelekről, titkos eskükről, titkos társaságokról, ezoterikus szamárságokról beszélnek. Titkos társaságok természetesen létezhetnek, ám mégsem ez a fontos, hanem az érdekek nyilvánvaló egybeesése és az ebből logikusan következő együttműködés kényszere és szükségessége. (...)

Hatalmas erők dolgoznak azon, hogy az új uralmi rend kereteit felépítsék, s azt elfogadtassák az érintett területek polgáraival, tömegeivel. Soros György és a globális pénzügyi elit, a teljes brüsszeli vezérkar, az ENSZ és annak főtitkára, a globális társaságok (Bilderberg-csoport, Külkapcsolatok Tanácsa, Trilaterális Bizottság stb.), a Világkereskedelmi Szervezet, a G20, a Nemzetközi Valutaalap és a Világbank, a multibankok és multicégek vezetői és még sorolhatnánk.

A globális elit – amelynek a liberalizmus is pusztán egy eszköz, nem beszélve a demokráciáról – hozzá akar érzékenyíteni minket egy új világrendhez. És ez az új világrend minden eddigi értéket felülírna. Ez az új világrend a halál világrendje lenne az élet természetes és hagyományos rendjével szemben. Éppen ezért gondolom: ha semmi másért, hát ezért kell örülnünk annak, hogy Magyarországon élünk, és az a kormány vezeti az országot, amely a halál világrendjével szemben az életet választja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2018. június 10. 12:57
tomi, a nyomorult baksisért ezt teszed az emberekkel: "A téveszmék közé tartozik a külső erők általi irányítottság, a folyamatos ellenség keresés, megnevezés és gyűlölködés, hogy valaki állandóan figyeli, követik, külső erők befolyásolják tetteit, életét és érzéseit, tetteit, teljes személyiségét. A vélt ellenséggel szembeni skizofén alaptünetek gyakran válnak erőszakos cselekedettekké, bárki irányában. A beteg "személyisége szétesik, abszolút befolyásolhatóvá válik. "
alter_ego
2018. június 10. 11:25
Összejöhetnek bugyborékolni ezek az izék, a valóság dönt. 1990 óta a globális erőviszonyok igen jelentősen megváltoztak. Akkor az ú.n. "feltörekvő" országok a világgazdaságból 20%-ban részesedtek, ma pedig 66%-ban. Kína és a többiek (a 16+1) akkorát tudnak fosni a gyülekezetre, hogy még azt az épületet is betakarja ahol agyalnak. (Amúgy lassan egész Afrika Kína zsebében lesz, az USA minden egyes polgára pedig 4000 dollárral tartozik Kínának. 1400 milliárd dollár amerikai államkötvényt birtokolnak.)
Mich
2018. június 10. 10:51
...és közben kicserélnék Európa lakosságát afrikaiakra és ázsiaiakra...
Anonymtalan
2018. június 10. 10:18
"Hatalmas erők dolgoznak azon, hogy az új uralmi rend kereteit felépítsék, s azt elfogadtassák az érintett területek polgáraival" Itt tévedni tetszik. Az nem az új, hanem a régi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!