Öntökönbojkottolás már megint?

2018. június 19. 21:41

Az is lehet, hogy addigra munkásőrök állnak majd a szavazófülkék mellett és rendszeresek lesznek a lincselések, ahol felhergelt lumpenprolik fognak minden migránssimogatónak vélt alakokat a fára húzni.

2018. június 19. 21:41
Ésik Sándor
Azonnali

„Azt írja Ungváry Krisztián, hogy bojkottálni kell az EP választásokat. Rosszul mondja.

Egyrészt, az EP választások 2019. május végén lesznek. Az még nagyon-nagyon sokára lesz. A következő egy hónapban lesz visegrádi csúcs, EU-csúcs, Orbán-látogatás Berlinben, és nem lennék meglepődve egy Seehofer-Orbán vagy Söder-Orbán találkozón sem. Addig nagyon sok minden változni fog a világgazdaságban és a világpolitikában. Lehet, hogy lesz valami nagy Macron-Merkel kiegyezés, lehet, hogy Merkel helyett már Söder fogja vezetni Németországot. Az is lehet, hogy Seehoferék tényleg lezárják a német határt, és hirtelen majd nekünk kell ráébredni, hogy mégiscsak milyen jó volt, hogy azt a másfélmillió embert eddig a német költségvetés terhére etették.

Egy év alatt a politikában rengeteg dolog történhet. Meglehet, valóban az fog történni, hogy Orbán addigra nemhogy gleichschaltolja az Alkotmánybíróságot, hanem bezáratja (én örülnék neki, jobban lennénk enélkül a szánalmas gittegylet nélkül). Az is lehet, hogy addigra munkásőrök állnak majd a szavazófülkék mellett és rendszeresek lesznek a lincselések, ahol felhergelt lumpenprolik fognak minden migránssimogatónak vélt alakokat a fára húzni. Lehet, hogy jegyrendszer lesz, pestis és kolera.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dragstar
2018. június 20. 20:01
Ki az a Söder?
lavor
2018. június 20. 07:55
Atyaég, mi ez a színvonaltalan vergődés?
Crüwel
2018. június 20. 07:15
Sot az is lehet hogy a szerzo es efftarsi kore (alomfirkaszok) egyszer eszhez ternek es nem fognak folyamatosan hatalmas baromsagokat okadni... Na jo en inkabb nem almodozom , sajna ezek nem ternek eszhez soha , legyen egy segg amit nyalhatnak es ha pici love csoppen nekik barmit leirnak...
lofejazagyban
2018. június 20. 06:54
a fazon éleslátását jellemzi a márciusi írása: "Megy le a népszerűség, és Orbán gondolkozik, hogy mit tegyen. Mozgósítási lehetőségei jók, de korlátozottak, mivel a nagy csatazaj segít az ellenzéknek is a mozgósításban. A nagy részvétel viszont nem Orbánnak kedvez. Nagyon nem."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!