Ez a liberális média legnagyobb hazugsága

2018. április 06. 20:14

Most valószínűleg sokan meg fognak lepődni, de a külföldön legálisan dolgozó magyarok is tudnának levélben szavazni.

2018. április 06. 20:14
Oláh Gellért
888

„A liberális média rendre azt hazudja, hogy a Londonba »menekült« magyarok milliói (érdekesség, hogy csak 9 ezren akarnak szavazni abból a több százezerből, amelyet a liberálisok vizionálnak) csak a nagykövetségeken tudnak szavazni. Ellenben az erdélyi vagy a felvidéki magyarokkal, akik levélben is leadhatják a voksukat. Sokkal kifinomultabban, mint Gyurcsány, de a liberálisok is uszítanak a határon túli magyarok ellen.

Persze az igazság ismét teljesen más. Most valószínűleg sokan meg fognak lepődni, de a külföldön legálisan dolgozó magyarok is tudnának levélben szavazni.

Persze ennek az a feltétele, hogy a törvényt betartva az adott személy legálisan dolgozzon az őt befogadó országban. Mondjuk, ha a Londonban mosogató kétdiplomás bölcsész külföldön vállal munkát, akkor az európai uniós törvények értelmében ki kell jelentkeznie az itthoni lakcíméről és be kell jelentkeznie egy külföldi lakcímre. Csak ebben az esetben mondjuk elesnének a magyar egészségügyi ellátástól, és más, Nyugaton nem létező cifraságoktól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. április 08. 00:42
"Mondjuk, ha a Londonban mosogató kétdiplomás bölcsész külföldön vállal munkát, akkor az európai uniós törvények értelmében ki kell jelentkeznie az itthoni lakcíméről és be kell jelentkeznie egy külföldi lakcímre." 1. Nincsen ilyen törvény. 2. Magyarországon a magyarországi törvények az érvényesek. Nincsenek a magyar törvényeket felülíró európai uniós törvények. 3. Ha lenne ilyen törvény, akkor alkotmányellenes lenne. Senkit nem kötelezhetnek arra, hogy kijelentkezzen a saját házából. 4. És ez a legfontosabb. Mindenkinek kettő lakcíme lehet. Egy állandó és egy ideiglenes. És - gyakorlatilag - mindenki maga dönti el, hogy melyik címe a melyik. Miért jelentkezne be bárki is állandóra egy albérletbe, amikor van saját vagy családi tulajdonban is lakcíme? Tehát simán lehetséges egyszerre egy külföldi és egy magyarországi bejelentett lakcím is. Úgyhogy a szerző nem mond igazat. Aki meg magyar állampolgár létére (f)eladja a magyarországi tulajdonát, bázisát, lakcímét ő meg pláne mire fel akar itt szavazni. A szerzőkém nem érti, de azért tartják meg a külföldön dolgozók a magyarországi lakcímüket IS, mert csak ideiglenesen élnek külföldön, pénzért, de nem vándoroltak ki végelegesen. Amiről ő beszél az arra a helyzetre van kitalálva. 5. Na és a Magyarországon dolgozók miért nem szavazhatnak levélben? Ez már megint hátrányos megkülönböztetése a magyarországi magyaroknak.
Bokros Birka
2018. április 07. 16:56
A közbeszerzések értékének 95 százalékát nem a „Fidesz-oligarchák” kapják. Csak nem a Jobbikos libsinácik meg a balfaszok? Korrupció a javából kérem! :D Na csesszétek meg libsinácik, már megint lebuktatok! Ébresztő Tunya olvtárs, hozza magával Mindjárt ÁVH spiclijét olvasni valót küldtek a libsinácik! https://pestisracok.hu/ekkora-ongolt-meg-sosem-lottek-az-orbant-tamado-europai-liberalisok/
Cezar
2018. április 07. 14:33
Abban az esetben nem kellene 2diplomásnak "Londonban mosogatni" , ha nem magukat gazdagítaná ez a hitvány csürhe! Foglalkoznának valós problémával! Nem lenne ez a szar ami most van! Egymásnak feszülnek a MAGYAROK!!!! Ki issza majd ennek a levét? Rohadt narancsot egyenek a birkák akik a békemenetben masíroznak!!!
Mindjárt
2018. április 07. 13:37
Hazug, sunyi ez a Oláh Gellért 888 féreg. Ez is beveszik a fidesz birkák vagy el se tudják olvasni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!