Bolhából elefánt?

2018. április 07. 14:03

Az ellenzék tekintélyes része ezt az elefántot szívesen látja, és igyekszik bolhaként bemutatni az embereknek.

2018. április 07. 14:03
Longauer László
Hetek

„A Párbeszéd Magyarországért 2015. október 15-ei keltezéssel közzétett másik hivatalos állásfoglalásában ez olvasható: »Ezerszer elmondtuk: a déli határon épített kerítés értelmetlen, embertelen és pazarlóan drága. (…) építése nem járul hozzá a menekültprobléma enyhítéséhez.«

Ebben az évben az Echo TV-nek Vona Gábor is azt fejtegette, hogy a kerítés alkalmatlan Magyarország megvédésére. Ugyancsak ő jelentette ki az RTL Klubnak nyilatkozva: »Kvótarendszer is fölmerült már ugye, hogy kvóták alapján szétosztjuk (a bevándorlókat), és amíg ez mondjuk pár ezer emberről szól, addig azt mondom, hogy oké, lehet ezen gondolkodni.« Igaz, a Jobbik valóban támogatja a baloldali kormányok által felszámolt határőrség visszaállítását, de azért ne felejtsük el, hogy a Jobbik elnöke könyvében ilyet is írt: »kijelentem, hogy ma az emberiség tradicionális – a transzcendenst a hétköznapival együtt megélő – kultúrájának az utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt.« Ilyen iszlámképpel azért nehéz őszinte bevándorlásellenesnek látszani, és ez még akkor is igaz, ha sajnos a miniszterelnök is mondott olyat néhány évvel ezelőtt arab bankárokkal találkozva, hogy »újra kellene olvasni a Koránt. Ha a mi bankárjaink csupán egy kicsit ismerték volna a saría szabályait, ma nem tartanánk itt«.

A fő kérdés a következő: a Fidesz bolhából csinál elefántot? Nem. A bevándorlás, az Európai Egyesült Államok és a hozzá kapcsolódó kérdések egy egész elefántcsordát jelentenek, valójában. Az ellenzék tekintélyes része ezt az elefántot szívesen látja, és igyekszik bolhaként bemutatni az embereknek. Orbán tudatosan félelmet kelt, hogy így győzzön? Nem, hibáival együtt Orbán Viktor józan ember, aki valós veszélyekről beszél. A jelen helyzetben mögé kell állnia minden magyarnak, akinek fontos az országuk szabadsága és keresztény alapú kultúrája.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natali
2018. április 09. 19:00
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/U5xAfg oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
Akitlosz
2018. április 07. 22:00
Parancsolgató fideszes propagandista.
I_Isti
2018. április 07. 19:56
Münster? :-(
zakar zoltán béla
2018. április 07. 19:35
IGEN!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!