Szeretünk gyűlölni

2018. április 27. 09:40

Mi, magyarok szeretünk gyűlölködni, mindaddig nem engedjük el gyűlöletünk tárgyát, míg újat nem kapunk helyette.

2018. április 27. 09:40
Gál Mária
Népszava

„Valamelyest ráfizetéses üzletnek bizonyult a külhoni voksvadászat, hiszen minden erőfeszítés ellenére a környező országok potenciális levélszavazóinak kevesebb mint tíz százaléka élt a lehetőséggel. (...)

A fenti jelenségekről írva a minap abban reménykedtem, hogy a számok és a józan ész képes szertefoszlatni a kilóra megvett, a magyarországi polgár jövőjét fenyegető határon túli magyar sztereotípiáját; vagy legalább enyhíti a forrongó indulatokat és gondolkodásra készteti azokat, akik oly könnyen szórják a mocskot-átkot saját nemzettársaikra. De aztán elolvastam a kommenteket a cikk online változata alatt.

Ezek is csak azt a szörnyű sejtelmet igazolják, hogy mi, magyarok szeretünk gyűlölködni, mindaddig nem engedjük el gyűlöletünk tárgyát, míg újat nem kapunk helyette. A választási eredménytől lesújtott, reményvesztett baloldali választótáborban folyamatosan megfogalmazódik a kérdés, miként lehetett ennyire sikeres a kormányzat gyűlöletpropagandája, miként lehetett ennyi embert elhülyíteni a migráns- és Soros-veszéllyel. Talán úgy, ahogy a baloldalon a székely lett az ügyeletes mumus. Mert gyűlölni nemcsak tudunk, szeretünk is mi, magyarok – ideológiai-politikai hovatartozástól függetlenül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DavidBL
2018. április 29. 17:07
NépszaRa negint oda csinált. Gratula.
Hunyadi Mátyás
2018. április 29. 13:33
Ti, ott a Népszavánál - nagyon is!
Rockpapa
2018. április 29. 07:56
Minden nő (és meleg férfi)szíve mélyén örül, ha millió számra érkeznek potens fiatal egyedűl éllő férfiak a földrészre.Szétfeszíti öket a tesztoszteron.Mi heteró férfiak sem rettegnénk annyira, ha özönlenének Európába a fiatal kiéhezett arab,vagy fekete csajszik.Annyira egyszerű az egész,bármennyire megpróbálnak félrebeszélni ezek a liberális libák.
Mich
2018. április 28. 20:25
Népszava: "Szeretünk gyűlölni" Igen, tudjuk. De ezt ne fogjátok a magyarokra, ez a libsik/bolsik/nácik sajátja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!