A baloldali értelmiség felelőssége

2018. április 05. 17:43

Nyilván ostobák hozzá, hogy felfogják tetteik következményeit, de ahhoz van elég erejük, hogy ezt az ősbűnt újra elkövessék.

2018. április 05. 17:43
Botond Bálint
Magyar Idők

„A liberálisokhoz hasonló szélsőséges Fidesz-ellenesség, a koalíció elvi lehetőségének felszámolása, a személyes gyűlöletkeltés csúcsra járatása, de különösen az alaptörvény-módosítás elutasítása megmutatta a Jobbik-vezetés igazi arcát.

A liberális sajtó támogatása ideig-óráig elérheti, hogy a nyilas és a bolsevik-liberális szavazótábor közeledjen egymáshoz. De ezzel az árulással nem lehet békét teremteni, csak háborút kirobbantani. 2018-ban Magyarország liberálisai odajutottak, hogy vezető »művészek« és »értelmiségiek« bizonygatják: a demokrácia érdekében össze lehet, sőt kell fogni egy virtigli antiszemita, nyilas elitű párttal.

Olyanok is, akiknek felmenőit a németek és a nyilasok közösen gyilkolták meg. Alföldi Róbert, Heller Ágnes, Bojár Gábor, Lovasi András (igen, ő is), Schilling Árpád, Vekerdy Tamás és mások is nyíltan vállalják ezt a véleményüket.

Nyilván ostobák hozzá, hogy felfogják tetteik következményeit, de ahhoz van elég erejük, hogy ezt az ősbűnt újra elkövessék. Mérhetetlen a felelőssége azoknak, akik a nyilasokat és az iszlámot akár a szavazatukkal, akár politikusként a szavazóik elárulásával az országra szabadítják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2018. április 06. 10:24
Magyarorsazág jövőjéről is meg arról is döntünk, hogy börtönbe megy e Orbán és a többi közpénzekből megvagyonosodott fideszes maffiás. Rettegnek a tolvajok. A brazil és dél-koreai elnökötöket hosszú évekre börtönre ítélték. Ha a kommunista, tolvaj fidesz maffia nem lopna olyan rengeteget a magyar adófizetők pénzéből akkor jutna magyar egészségszolgáltatásra, oktatásra, utakra és sok minden másra amit tönkre tesz a fidesz banda korrupciója, Magyar emberek vesztik életüket azért, hogy a fidesz banda nagykutyái rengeteg milliárdokat lophassanak. Kifosztják a családokat és a gyerekeiket mert őket csak a lopás érdekli. A fiatalok menekülnek nyugatra mert egy kirabolt országban nem tudnak megélni. Egyre többet kell lopni a felcsúti bandának, hogy kielégítse saját mohóságát és fizetni tudja a provokátorait. A szegény magyar emberektől lopott pénzből hazudnak a szegény magyar embereknek.
matykox
2018. április 06. 07:38
Botond Bálint az egyik legpontosabb elemző! Véleményével szinte szóról szóra egyezni lehet! Mert hogy a tények, a VALÓSÁG áll mögötte!
alter_ego
2018. április 05. 23:38
Pontos diagnózis.
Mich
2018. április 05. 20:10
"A liberális sajtó támogatása ideig-óráig elérheti, hogy a nyilas és a bolsevik-liberális szavazótábor közeledjen egymáshoz. De ezzel az árulással nem lehet békét teremteni, csak háborút kirobbantani"... ...mint 1939/41-ben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!