Narancsos rablópecsenye

2018. április 20. 20:04

A választás után a lenyúlások rendszere zavartalanul folytatódik.

2018. április 20. 20:04
Bihari Tamás
Népszava

„Hogy mi szólt akkor a széles nyilvánosság számára ma még jobbára ismeretlen Erdei mellett? Szakmai ismerete és gyakorlata kétségkívül van neki is: az övé például az Erzsébetváros sűrű lakónegyede kellős közepén létesített, állandó konfliktust gerjesztő több ezer fős diszkó, a Fogas-Instant. De alighanem ennél is súlyosabb érvnek minősül, hogy ő volt a cégtársa a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a jó hírű Elios Kft.-ben, amely több tucat település közvilágítását átszabta. (Bár az érintett városokban a lakosság a »szabta« szó betűinek átrendezésével egészen más kifejezést használt a munkálatok elvégzését követően.) A cég nemzetközi hírnévre vergődött, már olyan uniós szervezet is kitüntetően foglalkozott vele, mint a csalás elleni hatóság, az OLAF.

A választás után a lenyúlások rendszere zavartalanul folytatódik. Kétségtelen, ezt jól kisütötték, még akkor is, ha a narancsos rablópecsenye már rég odakozmált.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2018. április 21. 22:32
Na, még egy unalmas, papírízű sablonszöveg a NépszaRába csomagolva.
tango47
2018. április 21. 17:40
Baromi szegényes a repertoárjuk. Szerintem már a rajongóik is unják.
catalina9
2018. április 21. 11:56
rablópecsenye???? Bihari elvtárs, ez inkább ökörsütés! "..A legtöbbet hitelező kanadai SOROS–Lauder–Holtzman–Sarlos tőkebefektetési társaság kelet-európai vezérképviselője, Andrew Sarlos kínos tárgyiassággal beszél erről 1993-as emlékirataiban: „A magyarországi nómenklatúrából sokan nem demagóg idealisták, hanem pragmatisták, akik könnyedén ÁLLTAK ÁT egyik politikai rendszertől a másikhoz. A kialakuló új elit soraiban megtaláljuk a régi nómenklatúra legjobb és legokosabb, ugyanakkor legravaszabb és leggátlástalanabb túlélőit… Közöltem, elengedhetetlen, hogy a tőkebefektetések tőkerészét magyar kormánygaranciákkal biztosítsuk. Több mint egymillió dollárt fordítottunk aztán mi magunk is arra, hogy elérjük 900 törvény és jogszabály meghozatalát, módosítását”
olali
2018. április 21. 10:09
A kulcsszavak, mint Tiborcz, Elios, lenyúlás megvannak. De mit akartál írni???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!