Nyílt levél a valódi jobbikosoknak!

2018. március 29. 07:19

Vona Gábor és szűk köre elárulta a nemzeti radikalizmust, elárulta a magyarságot és elárult titeket.

2018. március 29. 07:19
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Magyar Hírlap

„Tudom, vannak még köztetek tisztességes magyar, nemzeti érzelmű emberek. Látom, hogy kettészakadt a párt, és titeket is elbizonytalanít az, amit Vona Gábor és a párt vezetői tesznek. Fájdalmas, keserves és gyötrelmes álmatlan éjszakákon vagytok túl. Kimondom hát, helyettetek is, amit már ti is éreztek lelketek mélyén: Vona Gábor és szűk köre elárulta a nemzeti radikalizmust, elárulta a magyarságot és elárult titeket, valódi jobbikosokat is, akik oly sokszor kinn voltatok a barikádokon.

Nem Vona Gábornak és körének szólnak a következő gondolatok. És higgyétek el, már ti sem tudjátok jobb belátásra bírni őt vagy őket. Nem érdemes próbálkoznotok, mert kizárnak, ellehetetlenítenek és végül lejáratnak titeket, mint engem, és néhány alapító társamat, illetve azóta is sok tisztességes magyar embert. De nincs kétségem afelől sem, hogy ezen nyílt levél után ismét címlapon leszek abban a jobbikos pártsajtóban, amely az »elnök úr« köpönyegforgatásait mindig, de mindig megmagyarázta, nagyjából úgy, mint Gréczy Zsolt az őszödi beszédet. Figyeljétek csak meg!

Szóval, számomra és számotokra is érthetetlen, hogy amikor Nyugat-Európában a hasonló értékrenddel alapított pártok egyre csak szárnyalnak, és lassan megkerülhetetlen tényezővé válnak egy-egy kormányalakításkor, akkor miért kellett a Jobbik hajóját balra kormányozni. Miért kellett a hirtelen jövő hatalom és a júdáspénz miatt ilyen gyorsan megfordulni? Miért nem tudott, pontosabban akart, Vona Gábor és szűk köre a megkezdett úton tovább haladni? Miért kellett mindent, de most már tényleg mindent feladni, amiért érdemes volt az életetekből egy szent eszme végett időt, energiát és anyagiakat feláldoznotok? A nemzet függetlenségéért a saját egzisztenciátokat kockáztatnotok?

Nos, ezeket a kérdéseket bizony fel kell tenni Vona Gábornak is, bármennyire kellemetlen és bármennyire is veszélyes most kérdezni tőle. És nektek kell a kérdéseket feltennetek!

A valódi válaszokat pedig bizonyára ti is sejtitek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2018. március 29. 22:46
Ervin, elég vastag lehet az orcádon a bőr. Veszélyben az elemeszpésedett Fidesz újrázásra, hát lőtök mindenkire, de azért kíváncsi vagyok, tudsz-e tükörbe nézni a sokmilliárdos lopások és az ügynöki tevékenységek nyilvánosságra kerülése után. Tényleg jó szívvel tolod a szekerüket? Vagy megvettek kilóra? Esetleg zsarolnak valamivel?
Wotan
2018. március 29. 18:06
Kitűnő írás minden benne van ami lényeges.
koronaszepe
2018. március 29. 17:25
Megindító látni ezt a sok ajvékoló Fideszest, ahogy egy másik párt lelki üdvéért aggódik... Mintha a saját porta előtt nem sepregetnének ilyen elszántan.
zakar zoltán béla
2018. március 29. 13:09
Volt egyszer egy Jobbik: Nagy Ervin, Kovács Dávid,...!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!