Csak saját gazdagodása érdekli a fideszeseket

2018. március 21. 11:18

Jó pénzért szinte ellenőrizetlenül engedett Magyarországra húszezer bevándorlót a Fidesz-rezsim.

2018. március 21. 11:18
Együtt
Közlemény

„Ma már nem kérdés: a magyarok érdeke nem, csak saját gazdagodása érdekli a fideszeseket. Húszezer kérelmezőből csak 20 letelepedésikötvény-igénylőt és 44 hozzátartozót utasítottak vissza a magyar hatóságok az egész világról a kötvényprogram négyéves fennállása alatt – írta meg a Magyar Nemzet. 

Az Együtt szerint nincs rendben, hogy a kötvényprogram részeként hamis lakcímmel el lehetett kerülni a tényleges büntetlenség szülőhazai vizsgálatát. Ráadásul a kötvény-biznisszel ellenőrizetlenül jöhetett be sok orosz és kínai üzletember is.

A pénzért állampolgárságot biztosító programok működhetnek a világban, de a Fidesz ebből is a legrosszabb, legveszélyesebb és legkorruptabb, az adófizetőknek a legdrágább megoldást választotta. Egyszerűen csak azért, mert a fideszesek, Orbán Viktorok, Habony Árpádok és Rogán Antalok lopni akartak – más már rég nem is érdekli őket.”

(MTI-OS)

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2018. március 21. 20:42
Egyre hülyébbek ezek így "Együtt"! - na menjetek asszonyt verni, ahhoz legalább van tehetségetek! :D
Pelso j.
2018. március 21. 16:18
Ebben semmi új nincs, minden pártot csak a saját gazdagodása érdekel. Persze a 2010 óta vagyonosodó fideszesek mind a lotton nyertek, elhunyt a sokadik svájci nagynéni, illetve visszavitték az üres üvegeket.
atila68
2018. március 21. 14:48
Ezek kik? Egyetlen nevet nem tudok kapcsolni hozzájuk. A Karácsony Géza az Párbeszédes, azt már tudom.
nyugalom
2018. március 21. 14:01
Ez egy rettentoen ostoba szoveg, hazug!!! De mit akar ez a gittegylet az ocsarlason kivul?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!