A hódmezővásárhelyi választás margójára

2018. március 01. 20:04

Ha a Jobbik összefog az LMP-vel és az LMP meg az MSZP-vel, akkor a Jobbik összefogott az MSZP-vel? Csak nekem fordul fel a gyomrom?

2018. március 01. 20:04
Budaházy Edda
Facebook

„A hódmezővásárhelyi választás margójára: a »demokratikus« baloldallal, az LMP-vel és a Momentummal való szégyenteljes összefogást a jobbikos támogatók mindig az alábbi érveléssel védik: nem lehet a nemzeti radikalizmussal kormányra kerülni. 

Úgy vélem, itt egy kis tárgyi tévedés van. Nem azért van a jobbik a parlamentben, hogy kormányra kerüljön, hanem hogy megalkuvás nélkül képviselje a nemzeti radikálisokat, akik bejuttatták őket, és hogy idővel másokat is nemzeti radilálissá változtasson. A népképviseletnek az a lényege, hogy a különböző társadalmi csoportok arányaikban képviselve legyenek és nem az, hogy arctalan masszává gyúrjunk mindenkit.
Vona Gábortól eleget hallottuk hogy képviselni kívánja a baloldali szavazókat is, de valahogy nem emlékszem arra, hogy az mszp, dk, lmp, momentum, stb.. képviselni szeretné majd a nemzeti radikálisokat. 

Isten mentsen meg attól megjegyzem. 

És ha a jobbik összefog az lmp-vel és az lmp meg az mszp-vel akkor a jobbik összefogott az mszp-vel? 

Ezt is meg lehet majd magyarázni?

Csak nekem fordul fel a gyomrom?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. március 03. 10:02
Ettől a szánalmas ellenzéki szivárványkoalíciótól csak felfordulhat az ember gyomra.
pppp
2018. március 02. 19:10
"KÖZLEMÉNY! A Demokratikus Nemzeti Néppárt (DNNP) az elnökség egyhangú döntése alapján nem indul a 2018. áprilisi 8-i országgyűlési képviselő választáson! Döntésünket azért hoztuk meg, mert Magyarországon olyan helyzet állt elő, hogy veszélybe került az ország jobboldali kormányzása! Az ellenzéki pártok (Jobbik, Mszp, Lmp, DK) kivétel nélkül olyan balliberális eszmét képviselnek, amely Magyarország pusztulásához vezetne! A DNNP számára Magyarország sorsa a legfontosabb, így felül kell emelkednünk a pártpolitikán! Jelen időben két valódi jobboldali párt van Magyarországon ez a Fidesz és a DNNP! Úgy gondoljuk, hogy a jobboldali, nemzeti érzelmű szavazók megosztása olyan helyzetet idézne elő, ami lehetőséget adna a balliberális ellenzék hatalomra kerülésének, ami egyenlő lenne Magyarország pusztulásával! A jobboldali szavazók megosztása két módon kerülhető el: 1, A DNNP szövetségre lépne a Fidesszel, így nem vennénk el értékes jobboldali szavazatokat! Ez részünkről kizárt, mert nem tudunk azonosulni a Fidesz “közpénz felhasználási cselekedeteivel”, valamint a “közbeszerzési pályázatok szabálytalanságaival”! 2, A DNNP jelenleg visszalép, nem vesz el jobboldali szavazatokat, nem segíti ezzel a balliberális, nemzetáruló pártok hatalomra jutását, mert ez Magyarország és a magyar emberek érdeke! Természetesen teljes erővel készülünk a közelgő önkormányzati választásokra, valamint arra, hogy 2022-ben leváltsuk a Fideszt és egy élhető, biztonságos Magyarországot teremtsünk! Ez viszont csak akkor valósítható meg, ha lesz még 2022-ben Magyarország! Magyarországnak pedig csak akkor van jövője, ha a balliberális, nemzetáruló pártok nem kerülnek többet a kormányzás közelébe!" A DNNP elnöke Tilly László (2013-2016 között a Jobbik szakpolitikusa). hé tunyacsáp, így viselkedik egy nemzet párt mit szólsz hozzá?
Edvind Johnsson3.0
2018. március 02. 18:28
Ki ez az okos hölgy?
Sulammit
2018. március 02. 16:17
Vajon milyen jobbikot talál a testvéred, ha szabad lesz? Rá ismer-e még? Kétlem, ahogyan te is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!