Levél egy Svédországban élő balerinától

2018. március 21. 10:42

A nemi erőszakok száma nagyon megugrott. A bevándorlók, nagy számban képviseltetik magukat ebben, de a svéd kormány semmiféle statisztikát nem ad ki.

2018. március 21. 10:42
Apáti Bence
Polgár Portál

„Itt másképp viselkedek, öltözködöm, mint ahogyan azt tenném Budapesten. Itt sosem sétálnék egyedül éjszaka. Félnék. Budapesten viszont egyáltalán nem félek, még éjszaka sem. Itt nem sétálok egyedül parkokban, ahol nincs sok ember. A metrón próbálok olyan helyre ülni, ahol többen vannak. A férjem, amikor csak tud eljön értem kocsival előadások után…

A nemi erőszakok száma nagyon megugrott, és ezalatt a brutális erőszakot értem, amelyet több személy, csoportban követ el. A bevándorlók, migránsok nagy számban képviseltetik magukat ebben, de a svéd kormány semmiféle statisztikát nem ad ki erről. A többi skandináv ország azonban kiadja ezeket, ahol látható hogy a MENA országokból (azaz a Közel-Kelet és Észak-Afrikai országokból) érkező férfiak nagy számban képviseltetik magukat. Svédországban a sajtó sohasem ad semmiféle fizikai leírást a gyilkosokról, illetve az elkövetőkről.

A gettók vagy a No-go zónák szörnyűek. A mentősök és a tűzoltók nem mennek be rendőri védelem nélkül. Bármit is mondanak a politikusok, ezek a területek szörnyűek. Több lőfegyver van Malmöben, mint Oslóban, Helsinkiben és Koppenhágában együttvéve. Egyesek azt mondják, hogy Malmö 20 évvel az ország többi része előtt jár.

A legérdekesebb az, ha összehasonlítjuk Svédországot, nemcsak Magyarországgal vagy Lengyelországgal, hanem a közeli szomszédaival. A norvégok sokkal kevésbé »politikai korrektek«, a dánok és a finnek pedig egyáltalán nem. A svéd bal-liberális kormány a nemi erőszakról szóló statisztikákat úgy fogja fel, hogy a svéd nők nagyobb valószínűséggel tesznek feljelentést és a svéd nemi erőszak fogalma egyértelműbb. Nehéz elhinni, hogy egy svéd nő ötször nagyobb valószínűséggel tesz feljelentést, mint egy finn nő, vagy azt hogy egy svéd férfi ötször nagyobb valószínűséggel fog erőszakolni mint egy norvég.

A legnagyobb probléma ebben az országban az átmosott agyú svédek, akik megtagadják a nyilvánvaló igazságot. Nem is akarják hallani vagy látni. Ha bárki megemlíti az igazságot, akkor az az ember egy rasszista, akinek tönkre is tehetik az életét, még a munkáját is elveszítheti. A svéd média egy vicc. Állandóan hazudnak, akik a bal-liberális nézeteikkel nem értenek egyet, azokat elcsendesítik, eltüntetik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. március 22. 16:58
A baloldali kormányok, plusz Németország, mindenhol igyekeznek eltitkolni a muszlimok által elkövetett bűneseteket. Annyira szemetek, hogy csak a lehetséges szavazat lehetőségét látják bennük. Magyarországon is ezt tennék, ha megkaparintanák a hatalmat Fletóval az élen.
Kossava
2018. március 22. 11:51
Fú Bence! Te most fullban tolod a kretént. A kérdés az, hogy tényleg ennyire debil vagy, vagy 2Ft-os megélhetési médiak*rva? Csak egy példa mennyire faék vagy beteges hazudozó vagy! Svédprszágban valóban megugrott a nemi erpszakok száma! Újra! IGEN, megugrott! Amit TE totális hülye nem tudsz vagy direkt hazudsz, az az, hogy miért? Azért baszod alássan, mert az áldozatok védelmében törvény módosítottak! Addig úgy volt, mint nálunk, tehát ha TE hónapokon át megerőszakolod nejed őnagyságátvagy 30-szor, mire elváltok, (tudod, válás ahogy Te is nagyon keresztényien elballagtál!) az nálunk, és régebben a svédeknél is 1 sorozatos nemi erőszak statisztikailag! 1db. A svédeknél már 30 db! nemi erőszak és ezért nem úsznád meg 6 évvel, hanem kapnál vagy 30-at! Érted? Kétlem. :( Ugyanez, ha 3 haveroddal csinálod, hogy megkettyinted a tiltakozó csajszit a szektagyűlés után, akkor az NEM! 1 db csoportos erőszak, hanem 4 db. nemi erőszak a svédeknél. Na hess p*csába a svédbalerina agyhalottal egyetemben, hazudós gerinctelen szolga!
1000bocs
2018. március 22. 08:57
Most megiszom a kávém, és elolvasgatom ahogy a balllibb kommentelők mindennek lehordják a balerinát, aki "nem is létezik", "tudatlan és idegengyűlölő", "nemisúgyvolt", "hamisítvány", a "svédeknélmindenrendben". A baloldali valóságtorzító mező hibátlanul működik bizonyos IQ alatt.
Iq102
2018. március 21. 22:32
Svédországban élek ( remélem már nem sokáig) és amit a nő állít az igaz, nincs benne semmi túlzás. A svédek agymosottak és aki pk médiával szembe mer szállni annak vége. Elveszti az állását az életét. Olyan ez az ország most mint otthon a 80-as évek kommunizmusa volt. Az a szerencséjük, hogy gazdag az állam és van pénz eltartani a bevándorlókat, és sokan laknak olyan helyen ahol nem érzekelik ezt a problémát. Aki viszont igen az nagyot szív de segítséget nem kap. Annyira "túlterhelt" a rendőrség hogy csip-csupp megerőszakolásokkal már nem is foglalkoznak Malmőben. Azzal tisztában vagyok hogy az állandó migráns témától már mindenkinek hányingere van, de azért a svédek amint csak lehet mocskolódnak a magyarokkal a sajtóban de a fidesz média nekik is odab@sz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!