Hódmezővásárhely: Seggre esés

2018. február 25. 23:24

Rohadt nagy saller, de még időben jött. Remélem.

2018. február 25. 23:24
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok

„Mintha nem nyertünk volna Hódmezővásárhelyen. És egy olyan alaktól kaptunk ki, aki csak morfológiailag különbözik a hasonlóan sikeres Medgyessy Pétertől. Oké, szar volt a jelöltünk. Oké, pocsék volt a kampányunk. De ennyire egy olyan helyen nem lehet kikapni, ahol nem nyert libsi-bolsi jelölt harminc éve.

Miféle önvédelmi mechanizmusaink vannak, ha nem vettük ezt észre?

Rohadt nagy saller, de még időben jött. Remélem.

Egy választás sosincs megnyerve, és ha valóban becsületes és titkos a választás, akkor az eredményét sem lehet megjósolni. Ja, és ennyit a diktatúráról.

Ez persze csak egy polgármester választás, de a helyi Fidesz teljesen elveszítette a kapcsolatát a sokat emlegetett valósággal, ha nem érezte, hogy halad lefelé a lejtőn.

A valóság semmit sem számít, ez a politika alaptétele.

Az számít, mit éreznek a választópolgárok. A választópolgárok meg láthatólag nem voltak hanyatt esve az eredményektől. Mert akkor egy rossz jelöltet is megválasztottak volna.

És fél kilenckor a jobboldali sajtó még nem rakta ki a címlapra, hogy citromba haraptunk. A PestiSrácok az első, de ez keserű vigasz. Mi is lehettünk volna gyorsabbak. Még fél órára sem szabad szembe menni a valósággal.

Gyerekek, a kegyelmi állapot véget ért, a választók lehet, hogy megbocsájtottak Gyurcsány Ferencnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2018. február 26. 13:29
remélem Hódmezőlázárhely eddigi meg mostani jegyzői izzadnak, mint kurva a templomban. :D
2018. február 26. 13:27
szerencsére kevés az idő áprilisig, hogy Márki-Zayról bármi is kiderüljön, áprilisban a fidesz koordinált jelöltállítással el lesz küldve az apja faszára, Orbán csicskái meg úgy fognak dalolni a vádlottak padján, mint a csalogány. remélem több adófizetői pénz májustól nem ömlik ebbe a szennyportálba.
Biivisz
2018. február 26. 09:23
Annyi haszna azért mindenképpen van, hogy holnap a világ összes "mértékadó" sajtóorgánuma örömtüzek között fog megemlékezni "zorbán bukásáról". És annyira még még mindig nem hülyültek meg a nyugati polgárok, hogy ha egyik nap Orbán diktatúrájáról, másnap meg a "dicsőséges leszavazásáról" olvasnak, ne orrontanák meg, hogy itt valami nagyon nem stimmel a mainstream médiában.
Balango
2018. február 26. 09:03
Elolvastam a teljes írást. Nagyjából így gondolom én is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!