Tragibohózat

2018. január 26. 08:28

Már Molnár is nemzetbiztonsági kockázat. Felkészül: minden „másként gondolkodó”.

2018. január 26. 08:28
Veress Jenő
Népszava

„Kivonultak hát a kormánypártok a nemzetbiztonsági bizottság Soros üléséről. Németh azt követelte, hogy Szél Bernadett LMP-s tag azon ne vehessen részt, mert Soros embere. Ha a képviselő megjelenik, a kormánypárt megfutamodik. A képviselő megjelent, hát nyúlcipő... Az érv: nem hallhatja, mit beszél az a testület, melynek tagja. Ehhez képest a nyilvános ülésen, kamerák erdejében, mikrofonok rekettyésében a földgolyó minden polgára látta-hallhatta volna. Ha tényleg Soros embere, nyilván első kézből ismeri »kenyéradója« terveit, újat sokat nem tudhatott volna meg. Érv lehetne, hogy »kiviszi« a bizottság információit. Ehhez azonban kár volt odamennie, hiszen ha távol marad, otthonról nézhette volna élőben – ahogyan akár maga Soros is. (Nem kérdés, hogy ha Szél nem megy el, az ülés sem lett volna »nyilvános«, ez csupán bárgyú trükköcske volt. Plusz a sajtó csuklóztatása.)

Egy a lényeg: az LMP miniszterelnökjelöltje, lám, nemzetbiztonsági kockázat – ezt de sokszor halljuk majd még a lakájmédiában.

Molnár Zsolt, a bizottság MSZP-s elnöke, jobb híján most magához Soroshoz fordult levélben, hogy tájékoztatást kérjen »tervéről,« s akár a bizottság előtt is válaszoljon a kérdésekre. Németh Szilárd erre közölte: már Molnár is nemzetbiztonsági kockázat.

Felkészül: minden »másként gondolkodó«. Ha még emlékezünk...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vktzmnksr
2018. január 26. 22:58
Veress nem erti a lenyeget . Aki nem Orban lelekben feleskudott lakaja , az szemelyet tekintve nemzetbiztonsagi kockazat .
írmag
2018. január 26. 14:04
Deresre veress!
balbako_
2018. január 26. 12:37
Felkészül: minden »másként gondolkodó« A gondolkodók a túloldalon vannak Veress.
Mich
2018. január 26. 11:41
Libsi és bolsi (és náci) hazaárulók = nemzetbiztonsági kockázat. Mi ebben a meglepő...??!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!