Ne tanulj fiam, legyél liberális!

2018. január 19. 08:04

Az oktatás itt csak ürügy egy újabb, civilnek álcázott kormányellenes tüntetésre.

2018. január 19. 08:04
Máté T. Gyula
Máté T.

„Azonban nem is ez a lényeg! Az oktatás itt csak ürügy egy újabb, civilnek álcázott kormányellenes tüntetésre. Amelyre mellesleg várnak mindent és mindenkit; még a szokásos kérés sincs, hogy ne legyenek pártjelképek.

Mondjuk, ilyet egy kicsit képmutató is lenne elvárni egy olyan demonstráción, amit bevallottan a Friedrich Ebert Alapítvány pénzel. Amely ugye a Német Szociáldemokrata Párt hivatalos szervezete. Igazán megható, hogy Martin Schulz ennyire aggódik az ifjú magyar elmék miatt…

Jó, nem csak Berlinből jön pénz. A buliba beszállt maga a Graphisoftos Bojár Gábor is. Most van felesleges pénze, hiszen a Momentumban csalódott, kell másik projekt. Persze azért Fegyőrék is ott lesznek, hiszen miért pont ebből a »civil« buliból maradnának ki, ha a Jobbik-tüntin is elmentek?!

S hát, ha civil… Nos, igen, ilyen rendezvény ma Magyarországon szinte el sem képzelhető a jó Soros György nélkül. A tüntetés szervezését ugyanis nagyvonalúan a Gyetvai Viktor által fémjelzett Független Diákparlament vállalta magára.

Ők annyira, de annyira függetlenek, hogy náluk talán csak a CEU függ kevésbé az amerikai spekulánstól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qwrtzq
2018. január 19. 14:17
Vicc ez a "független" diákparlament. Először állást foglalnak a kormány etikussága kapcsán, aztán meg olyat jelentenek ki, hogy felesleges az erkölcstan. Kedvencem tőlük : "Igazából nem tudom. Hivatalosan van tananyaga, de a tanárunk azt mondta, ő azt nem hajlandó tanítani. Beadandókat kell írnunk, prezentálni, például kiválasztani egy szubkultúrát és azt bemutatni. A tantárgy eredetileg arra van felépítve, hogy 45 percben etikussá nevelik a gyerekeket, és aki az iskolából kijön, az majd tiszteli a felnőtteket. Ez teljesen blődség." Nemcsak az etikáról való teljes fogalmátlanság jön le, hanem az is, hogy azért ilyen fogalmatan, mert a tanára bojkottálta a tananyagot. Hát akkor itt se azzal van gond, hogy kötelező.
Spartan
2018. január 19. 12:22
Dehát az hazudják a CEU hazánk legjobb "egyeteme", hol itt a baj?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!