A túlélés esélyei

2018. január 02. 15:21

Ha a hazai gyógyszerellátásra tizedannyi kormányzati energia jutna, mint a Soros-terv elleni harcra, mindjárt jobb esélyük lenne a túlélésre.

2018. január 02. 15:21
Lukács Csaba
Magyar Nemzet

„Az még talán elfogadható, ha egy-két gyógyszer néhány hétig hiányzik a magyar patikákból, de aki hallott már stratégiai gazdálkodásról és előrelátó tervezésről, az ezt a békát is nehezen nyeli le. De ki a felelős az év végére közel félezresre hízott hiánylistáért? És mi lesz azokkal, akiknek olyan gyógyszertől függ az életük, amelyekről még az OGYÉI listáján is azt találjuk, hogy előre nem látható ideig tart a beszerzésük, és helyettesítésükre az egyedi importot javasolják? Magyarán: a kedves beteg zarándokoljon el külföldre, ha tud, és vegye meg ott, vagy kérje meg egy külföldön élő rokonát-ismerősét a vásárlásra.

Nem vigasz, hogy az efféle hiány nem csak hazai sajátosság. Nem szeretném, ha a magyarországi rászorulók is venezuelai vagy romániai betegtársaik sorsára jutnának, és jótékony gyógyszercsempészektől függne az életük. Azt gondolom, ha a hazai gyógyszerellátásra legalább tizedannyi kormányzati figyelem és energia jutna, mint a Soros-terv elleni harcra vagy éppen Brüsszel megállítására, mindjárt jobb esélyük lenne a túlélésre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2018. január 02. 23:40
Ballkibsik simogatott csürhéje Róma: a szomáliai berontott a szülőszobába és meg akarta erőszakolni a szülő nőt . LIBERO QUOTIDIANO Elképesztő dologra került sor Rómában: egy 38 éves szomáliai férfi lopott zöld színű ápolói ruhát magára véve bejutott a Sant’Eugenio kórház szülőszobájába, ahol meg akart erőszakolni egy 43 éves szülő nőt. A szörnyeteget szerencsére megállították, mielőtt tették végre tudta volna hajtani. Ez az év utolsó napján történt. A szomáliait letartóztatták. Minderre ma derült fény.
Harangláb
2018. január 02. 23:28
...Lajos...
Mich
2018. január 02. 18:23
Simicsicska, már nem a lélegeztető-gépekre kell az ÖSSZES energiát fordítani...?! Nem lesz ebből baj...?! Nem fognak ezért teljesen ártatlan emberek meghalni...?! És a baromira sikeres Románia... Hát mégsem a példaképetek...?!
atila68
2018. január 02. 17:51
Venezuela? Románia? Anglia kicsihuszár, olvasgass csak szépen utána! Anglia, úgy biz'!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!