Öngólok hétvégéje

2018. január 29. 17:19

Arra pedig végképp illett volna gondolnia, hogy alkalomadtán ezek a videók bármikor előhúzhatók.

2018. január 29. 17:19
Galló Béla
Galló Béla
Mozgástér

„S végül, de nem utolsósorban: Vona. A Jobbik (ma még) elnöke nem tanulmányozhatta kellő figyelemmel Csurka István és Torgyán József egykori politikai sorsát, noha mindkettejüknél gyengébb, s jóval többet is hibázik náluk. Profi politikus Európából, annak is az iszlám által hosszan és súlyosan nyaggatott keleti fertályáról nem mondhat olyan iszlámrajongó szövegeket, mint amelyek a videókról most visszaköszönnek. Akkor sem, ha ez még a cukiság előtti korszakából való, amikor a fő mondandója még a cigány- és a zsidóellenesség volt. Ha a magyar múlt emlékeit az adott helyszíneken mellőzte is, miért nem nézett szét előtte a nyugati szélsőjobb háza táján? Láthatta volna, hogy rajongása Nyugat-Európában is elég egyedülálló.

Más szóval, méretes öngól.

Arra pedig végképp illett volna gondolnia, hogy alkalomadtán ezek a videók bármikor előhúzhatók. Kampány idején különösen.

Nem úgy fest, mintha számított volna rá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2018. január 30. 10:24
Nagyon mocskosak a cigány kutyái
hátakkor
2018. január 30. 07:04
Akkor még lehet nem miniszterelnök akart lenni, csak a pillanatnyi kis sikert szomjazta. Kriszta asszonynak akart imponálni. "Történelmi beszéd lesz!"
ThunderDan
2018. január 29. 22:37
Megint Gallóé a legjobb cikk, de egy apróságban korrigálni kell. :))) Vona nagyon is SZÉTNÉZETT Nyugaton, és tudatosan helyezkedett szembe még az ottani széljobbal is: https://alfahir.hu/vona_a_magyar_torok_szovetseg_testveri_es_orok "Mint mondta, a Jobbik számos támadást kapott Nyugatról, mióta a törökök és a többi türk nép (így természetesen Azerbajdzsán) oldalára állt a nemzetközi konfliktusokban. Vona hangsúlyozta: semmilyen olyan politikai "szélsőjobbos" nyugati politikai erővel nem hajlandó szóba állni, akik a török népek ellenségei. Vona szerint a nyugati radikális pártokból, ha kivesszük az iszlám- és törökellenességet, semmilyen programjuk nem marad. Vona szerint minden iszlám- és törökgyűlölő nyugat-európai csak tanulhat törököktől, például családszeretetet, tradíciótiszteletet, nemzettudatot." :DDD Aztán alig másfél évvel később kitalálta (Simicska Lajos khmm... "sugallatára"), hogy ő mostantól AJRÓPÉER politikus lesz. :)))
nyugalom
2018. január 29. 22:31
Vona krisztina most kitol ker segitseget?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!