Miért akarja Soros György megvásárolni a vidéken élőket?

2018. január 16. 15:53

A vidéken élő emberek az elmúlt évek tapasztalatai alapján pontosan tudják, hogy ma Magyarországon az ő érdekeiket ténylegesen csak a Fidesz-KDNP képviseli. Interjú.

2018. január 16. 15:53
Fazekas Sándor
Origo.hu/888

„Soros György, az amerikai tőzsdespekuláns milliárdos nemrég meghirdette, hogy az idei választási kampányban nem kevés pénzt fog majd elkölteni – úgymond karitatív célokra – civil szervezeteken keresztül a magyar vidéken. Elfogadható-e ez a fajta direkt külső beavatkozás a magyar belügyekbe?

A vidéken élőket nem kellene lenézni. Miért akarja Soros György megvásárolni a vidéken élőket? Ők pontosan látják, ha valaki szavazatot akar vásárolni, illetve, hogy ki az, aki ténylegesen az ő érdekeiket képviseli. Ha ez a pénzosztási terv megvalósul, akkor az csakis egy átlátszó szavazatvásárlásról szólhat. Most még nem látható, hogy pontosan mi is fog történni ebben az ügyben, ez nyilvánvalóan csak a választási kampány hajrájában derül majd ki. A vidéken élő emberek az elmúlt évek tapasztalatai alapján pontosan tudják, hogy ma Magyarországon az ő érdekeiket ténylegesen csak a Fidesz-KDNP képviseli. Csak nekünk van olyan kormányzási tapasztalatunk, amely garantálja a vidék megerősítését, az ott élők helyzetének javítását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2018. január 17. 11:30
Ritka görény ez a faszi...még büszkén dokumentálja is: http://www.parlament.hu/documents/static/biz40/bizjkv40/MGB/1406041.pdf 29. oldal: (Fazekas Sándor miniszter) "...a pályázók néha túloztak, elkerülte a figyelmüket néhány tény, vagy pedig a politikai küzdőtérre kéredzkedtek be a pályázati sérelmeikkel. Ilyen kategóriában van Kishantos is, amely, ugye, ökogazdaság meg termelőcégként is van elkönyvelve, de, tisztelt bizottság, Kishantos egy pártközpont. Induljunk a történet elejéről! Az Élőlánc Magyarországért egy pártnak a központja, egy biogazdálkodást folytató, de igazából agrártámogatásból élő szervezet, egy politikai szervezet, és így vett részt abban a vitában, ami kibontakozott itt a közelmúltban." No, ezek már nem vesznek részt semmilyen vitában, pláne választáson, mint 2014-ben... A hülye híveknek meg ugye az lett mondva, hogy bérleti díj hátralék, meg nyóc családi gazdaság (köztük egy 3000 hektáros agráriparos, egy bálásruha kereskedő, egy salgótarjáni építőipari Bt. stb...), meg folytatják a biogazdálkodást...
Giuliano
2018. január 16. 23:14
Vajon Ángyán Úr hogyan kommentálná ennek a torgyánpojácának a megnyilvánulását a bársonyos nyelvével az újabb székfoglalója megtartását?? Hát létezik cipőtalpnyi vastag bőrt hízlalnia a kollégának és még mindezt el is hiszi magának...!? Izlandon győzni tudott egy viccpárt,és a sziget nem süllyedt el és jéghegynek sem szaladt,mert akinek humora van,az mindent tud,de ezt nem érthetik a mindenre képesek! Hogy ez csak egy fővárosi helyhatósági választás volt--,na és,a tendencia a fontos,hogy hová vezet a képviselet megcsúfolása és a tévedhetetlen,küklopsznyira hizlalt egójú önimádat!Kontraszelektált egyedek a pappirjukat lobogtatják,és éltetik az új krumplileves feltalálóját...!
madarasi.abel
2018. január 16. 19:37
hahahaha
Gombóc XVI. Artúr
2018. január 16. 17:15
A vidéken élőket nem Soros nézi le, a szavazatvásárlást meg inkább ne feszegessük...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!