Legalább az ellenzék ne dolgozzon a Fidesz keze alá!

2017. december 01. 08:44

Megindult a végső támadás az utolsó politikailag független intézmény, az utolsó autonóm szakmai vezető kinyírása érdekében.

2017. december 01. 08:44
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
168 Óra

„Az elmúlt hónapokban már számos kormányzati elképzelés röppent fel azzal kapcsolatban, hogyan kívánják Handó alól kiszervezni a bíróságokat, és ne legyenek kétségeink afelől, hogy ezt meg is fogják tenni. Ha nem megy fenyegetéssel és hazudozással, akkor új törvények alkotásával vagy a meglévők kijátszásával.

Megindult a végső támadás az utolsó politikailag független intézmény, az utolsó autonóm szakmai vezető kinyírása érdekében. Az eszközökben nem válogatnak.

A demokratikus ellenzék pedig, ahelyett hogy átlátna mindezen, és függetlenül attól, hogy egy-egy konkrét ítéletről mi a véleménye, felmérné, hogy ma Handó Tünde a garanciája a bíróság függetlenségének – ahogy ma már Vida Ildikó is annak tűnik a NAV élén utódjához, Tállai Andráshoz képest –, rendre beáll az ítéletek és a főbíró személyének gyakran szakmaiatlan, bulvárízű ekézésébe.

A kialakult, a kormány elvárásait vazallusként szolgáló intézményrengetegben a függetlenül működő bíróság természetesen nem csinál nyarat, és azt is pontosan tudjuk, hogy ha a kormánypártok eldöntötték, hogy rabigába hajtják az igazságszolgáltatást, akkor ezt meg is fogják tenni. De könyörgök, legalább a demokratikus ellenzék ne tapsikoljon és ne szolgáltasson muníciót ehhez!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2017. december 01. 22:26
Ha megkérdezik,ő mondja.
írmag
2017. december 01. 15:51
Malacka, csámcsogj egy kicsit a Biszku ügy tényein!
lajkakutyus
2017. december 01. 14:35
Na Handó Tünde...dícsérjen téged a Vásárhelyi Mária! Fujj.
egy genetikusanalattvaló
2017. december 01. 13:27
Íme a libsi komikum. Csak az a független, akit ők annak minősítenek pillanatnyi érdekük szerint vagy aki őket szolgálja. Handót is minősítették már ugyanezek a "független" értelmiseggek a birói függetlenség sírásójának, FIDESZ komisszárnak stb. Vásárhelyi elvtársnő maga a két lábon járó gyűlölet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!