A Gyurcsányt védő Jobbik

2017. december 28. 15:46

Még mindig vannak olyanok,akik követik ezt a fajta logikátlan érvelést, ezt a gyökértelen hatalomvággyal csontig átitatott hőbörgést.

2017. december 28. 15:46
Varga-Bíró Tamás
Pesti Srácok

„És most Dr. Fülöp Erik ezeket óvja, védi, figyelmezteti, pátyolgatja. A magyar nemzeti egység megcsúfolóit, a jogállamiság sárba tipróit, az új Lenin-fiúkat, egyszóval azokat, akiknek együttes választási programjuk csupán ennyi: »Orbán, takarodj!«. S az ennél is döbbenetesebb, hogy még mindig vannak olyanok, akik követik ezt a fajta logikátlan érvelést, ezt a gyökértelen hatalomvággyal csontig átitatott hőbörgést. Arcul köpve mindenkit, aki ott volt 2006 szeptemberében és októberében. S az igazán gyomorforgató, hogy ehhez segédkezet nyújtanak olyanok is, akik akkor és ott hazafiságukról tettek tanúbizonyságot. Arról a hazafiságról, amit a néppártosodás oltárán például a főszerkesztőség egy tál lencséjére cserélve, vígan fújnak egy követ korábbi ellenségeikkel. Valamiféle fordított Nagy Imre-i életpálya lehet az ilyen. S ha már ’56 miniszterelnökét idecitáltam, vajon Pongrátz Gergely örökösei mit szólnak ehhez az újabb jobbikos áruláshoz? Ők hogyan vélekednek a szélsőballal ilyen ocsmányul kokettáló hazaárulásról?

Én legfeljebb csak annyit tudok mondani, hogy aki jobbikosnak áll, az ne csodálkozzon, ha… szidják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rike
2017. december 29. 20:10
"Arcul köpve mindenkit, aki ott volt 2006 szeptemberében és októberében." Ez akkor volt amikor teleszartátok azt a Kossuth teret amire a Mártirok vére folyt '56-ban? Ez akkor volt, amikor felgyújtottátok az ott lévő vétlen autókat, betörtetek a TV székházba és ha már ott voltatok, hát ki is raboltátok? Ez akkor volt, amikor ezt a cidesz szép-okosan megszervezte? Ez akkor volt, amikor az Astoriánál (ostobább, avagy okosabb hely kevés van) szervezett cidesz naggyűlésre ráküldtétek az oroszok fizette, megvásárolt ultrákat? Amikor Orbán -okosan- megpucolt a páncélozottban? És tényleg van pofátok még erre hivatkozni?
Paxillus
2017. december 28. 20:35
A lényegi részekkel nincs distancia ! Minden meglátását osztja mindenki aki követi folyamatokat. Néhány részt nem tudtunk, de erre jók a bloggerek, ha nem is mindíg itt írtak az igazi oldalon. ( Lásd : Csurka István megfelelő írásai ) 2 kiegészítés- 1. ) 23 millió román'- mert ez köztudott a 15 helyett. 2.) A " sötét paraszt" vagy a "paraszt" mint pejoratív megközelítés , a bunkóság egységnyi mértékegységének az SI rendszerbe való integrálása a Lenin fiúk utódainak volt az egyik sikeres projektje, amivel ma is szívesen élnek. Ez annak a régóta tartó felszámolási folyamatnak a végjátéka, ahol a fizikai megsemmisítés után , nyelvi értelemben is felszámolták, a magyar nemzetet mindenkor vállain hordozó paraszti réteget, amely (hogy egy kicsit öko is legyen az ember) hulladék nélkül termelt minden évben úgy , hogy elvétve végzett mezőgazdasági főiskolát, egyetemet , ókájét. Mennyi idő kell ahhoz, hogy elfelejtsük az egykori SZDSZ nyelvi világát? Mennyi idő kell ahhoz, hogy megértsük a bunkóság a legtávolabb áll-állt a parasztságtól? Mennyi idő kell ahhoz, hogy ezt valaki megértse és ne használja rutinból? Mennyi idő kell ahhoz, hogy bocsánatot tudjon kérni mindenki aki ilyen méltatlanul használta ennek az osztálynak a nevét, aki saját maga ezer évig azt sem tudta, hogy osztály? ( Marx) Mennyi idő kell ahhoz, hogy bocsánatot tudjon kérni a cikkíró azoktól, akik már nincsenek is, mert a Szamuely "vonat" , a Rákosi "expressz", a Nagy Imre "trámváj' már minden fontos munkát elvégzett fizikai értelemben. A piszkos munka után jöhetett az aljas része a modern közlekedésnek. A felszíni vonatok és csilingelő városi vasútak után a hamis földalatti munka az underground,( földalatti hálózatok (4-es?) már csak befejezte és be akarta nyelvileg betonozni, hogy a bunkóság mindenkori sznonímája , a mi létezésünk gyökere,a saját szép-ük-déd-nagyapánk , esetleg apánk egyáltalán való létezése legyen. Mert akik így gondolkodnak, mindíg mi reánk vetik szép szemük sugárát, amikor a büdös, bunkó parasztokra gondolnak , ugyanis "jobban gyűlölnek mint mi őket"! A történelem guánója ? Népi .....urbánus ? Nyelv.....golyó ? Nos? Nos ! Foglalod a kurvanyádat, De nem ám a mi hazánkat!... Hadat nekünk ők izennek, Kik egy nyúlra heten mennek. (Petőfi Sándor: Mit nem beszél az a német...) Ezen is érdemes egyet merengeni ! Tisztelettel: Lásdmintfent.
Somogyi Péter
2017. december 28. 20:30
A Gyurcsányt védő Jobbik, nagyon logikátlan. OK! Viszont a Soros ösztöndíjas Liberális Internacionálé alelnök álkereszténysége nagyon is logikus. Értem!
BőröndÖdön
2017. december 28. 20:20
A prosti srácok kb.a lokál "színvonala"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!