Mikor Ron Werber végre előjön és megmutatja az elempét

2017. december 08. 12:42

Mivel az elempé egyik legfontosabb mondanivalója a paksi atomerőmű és annak bővítése elleni kampány, így a legtragikusabb „látványos pillanat” az volna, ha felrobbantják.

2017. december 08. 12:42
Tutiblog
Tutiblog

„Mivel az elempé egyik legfontosabb mondanivalója a paksi atomerőmű és annak bővítése elleni kampány, így a legtragikusabb »látványos pillanat« az volna, ha felrobbantják. De azt talán mégse fogják. Vagy, legalábbis Ron Werbert ismerve, azt terjesztenék, azt hazudnák, hogy szivárgás van, kitörne a pánik és senki nem akarna paksi bővítést. Ez például belefér a werberi-kommunikációba…

De reális az is, hogy mivel a Berni szerint túl sok fát vágnak ki Budapesten és keveset ültetnek helyette (ami tényszerűen nem igaz), elkezdenének arról Ron tanácsára hazudni, hogy nincs fa és fű sem (utóbbi kampányba Juhász Péter is szívesen beszállna az összefogás jegyében) a fővárosban, mert Tarlós és Orbán kéz a kézben kivágta és letaposta az összeset. Sőt, ezekkel a kivágott fákkal fűtik a felcsúti stadion gyepét télen.

Végül pedig arra azért igazán kíváncsiak vagyunk, hogy mit kezd majd Ron és Berni a bevándorlás kérdésével. Mégsem fenyegethet meg minket 23 millió románnal, vagyis bevándorlóval, akik elveszik a magyarok munkáját. Vagy mégis?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2017. december 09. 17:01
Azért vigyázzunk ezzel a Ronnal, mert 2002-ben is ránk fagyott a vigyor!
Morgen
2017. december 09. 16:27
Berni atomakadémista minden további nélkül azt hazudja, amit kérnek tőle.
Pinter68
2017. december 08. 23:58
Ez a Tutiblog egy minden igényt alulmúló nagykalap fos lett!
Harangláb
2017. december 08. 22:42
"...és fű sem (utóbbi kampányba Juhász Péter is szívesen beszállna az összefogás jegyében)" :D:D:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!