Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Miklós K. Radványi levelét megírta

2017. december 05. 08:41

Bármikor szívesen látom egy kávéra a Lurdy Házban Radványi K. Miklóst.

2017. december 05. 08:41
Szőcs László
Magyar Idők

„De Miklós K. Radványira őszintén nem emlékszem, ahogyan a kutatóintézetére, a Frontiers of Freedomra (A Szabadság Határai) sem. A nevüket sem hallottam. Az én hibám, tájékozatlanságom megfellebbezhetetlen bizonyítéka ez.

Miután emiatt kicsinyke ponttá szégyelltem magam, nekiveselkedtem Miklós K. Radványi sorainak. Szerinte Orbán Viktor az Európai Unió politikai prostituáltjává vált, és látványosan nyitott Vlagyimir Putyin orosz elnök felé, hogy igazolja saját diktatórikus rezsimjét. Nárcizmusából és megalomániájából kiindulva Orbán eltávolodott Magyarország és Európa politikai, társadalmi és erkölcsi ideáljaitól. Radványi szerint Orbán beteg egója despotikus jellegű és morálisan kiüresedett államért kiált. Kemény szavak!

Én – vállalva a csengőfrászt, a cenzúrát és a diktatúra ütlegét, tekintet nélkül eltartottjaimra, akiktől ezúton is elnézést kérek – mégis ki merem mondani: bárkit lehet bírálni, Miklós K. Radványinak is joga van a véleményéhez, és bármikor szívesen látom egy kávéra a Lurdy Házban, hogy eszmét cseréljünk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. december 05. 16:43
Ki ez a radványi? világpolgár ez is? Honnan kerülnek elő ezek a névtelen niemandok? Mindegyik egy félreismert majdnem Nobel-díjas?
OberEnnsinnen
2017. december 05. 15:47
Az a tény, hogy 11 évvel az események után Radványi ma ex katedra kijelenti: a 2006-os utcai zavargásokért Orbán Viktor a felelős, hófehér bizonyíték arra: tegnap senki nem kért Radványitól semmit. Egyszerűen ennyi ideig tartott a téma kérődzése, elvégre a tehén 40-70-szer rágja át a füvet az oda- és visszaböfögések között. Radványi még csak most böfögött először.
Mindjárt
2017. december 05. 10:37
"bármikor szívesen látom egy kávéra a Lurdy Házban, hogy eszmét cseréljünk!” Ki vagy rugva! Mészáros főcigány. Bocs második főcigány.
Box Hill
2017. december 05. 09:54
A legnagyobb hatású politikai prostitúció a kommunistákat segítette birodalmi szinten hatalomra: A bolsevista szörny hatalomra jutása az első világháborúban gyökeredzik. A német vezetés a kétfrontos háború megszüntetését abban látta, hogy az orosz cári rendszer radikális ellenzékét hatalomra juttatva, azok majd kivezetik az Orosz Birodalmat az általuk egyébként is „imperialista” háborúnak bélyegzett csapdából. A legerősebb híve a „Lenin kártya” bevetésének Parvusz (Izrail Lázárovics Helphand) egy kereskedőnek álcázott titkos ügynök volt dániai bázissal. Biztosította az ottani német nagykövetet, hogy ha ráengedik Oroszországra a háborút ellenző baloldalt, azok olyan anarchiát terjesztenek el, hogy két-három hónap elteltével az oroszok lehetetlennek találnák a háborúban maradást. Kiemelte továbbá, hogy Lenint kell támogatni, aki „sokkal őrültebb” mint Kerenszkíj vagy akár Cskehidze . Megjósolta még pontosan azt, ami történt, ha Lenin visszatért Oroszországba, meg fogja dönteni az Ideiglenes Kormányt és különbékét fog kötni. Németország koppenhágai nagykövete, Ulrich von Brockdorf-Rantzau gróf, szabadkőműves és illuminátus, tájékoztatta Berlint: „Itt az idő, hogy feltétel nélkül a lehetséges legnagyobb káoszt teremtsük Oroszországban.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!