A globalizmus összerántja a régiót

2017. december 18. 08:29

Az unió keleti felének európai szellemisége sokkal erősebb.

2017. december 18. 08:29
Konrad Sutarski
Magyar Idők

„Németország az utóbbi időkben terrortámadásokat élt át. Több városban – Würzburgban, Münchenben, Ansbachban, Reutlingenben és Hamburgban – történt merénylet, és persze Berlinben is. Mindegyik esetben olyan fiatal férfiak voltak az elkövetők, akik iszlám államokból származtak. Ilyen évek óta nem fordult elő Németországban.

A rendőrség és a titkosszolgálatok elismerésben részesülnek, politikusok elkésve nyilvánítanak részvétet és próbálják nyugtatni az állampolgárokat, pszichológusok és pszichiáterek elemzik a merénylők magatartását, mondván, hogy a tetteket zavarodott, mentálisan beteg emberek követték el, a baloldali média pedig úgy kerüli a menekültbűnözés, a bevándorló, az iszlamista terror és más szavak használatát, mint ördög a szenteltvizet.Az európai helyzetet elemezve egyre jobban szembeötlik a széles választóvonal Kelet- és Nyugat-Európa között. Kelet-Európa, amely a II. világháború után az orosz érdek­övezetben találta magát, az unió szegényebb felét képezi, ezért is tartják úgy a németek és franciák, hogy létre kell jönnie a kétsebességű Európának. Eközben pedig az unió keleti felének európai szellemisége sokkal erősebb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2017. december 18. 18:53
"...az unió keleti felének európai szellemisége sokkal erősebb." - ha a bevándorlás nyugaton tovább folytatódik, a gazdasága sem marad alul.
quiet
2017. december 18. 12:42
Jó szemlélet. Valós esélyek.
pollip
2017. december 18. 12:27
Csak nekem feltűnő, hogy egyre többen adnak nekünk igazat?
KannibálTatárÚr
2017. december 18. 12:10
Européerek! Támogathatjátok a kelet-európai magot! Le az Európa-ellenes Nyugattal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!