Besült a gigakoalíció

2017. december 12. 06:54

Ettől az ellenzéktől, amelynek nincsenek se elvei, se elképzelései hazánk jövőjéről, semmi jót nem várhat Magyarország.

2017. december 12. 06:54
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Azoknak pedig, akik inkább a filmekhez szoktak példáért fordulni egy-egy jelenség értelmezésekor, nyilván a Gyalog-galopp Fekete Lovagja ad eligazítást, ha elbizonytalanodnának Kunhalmi Ágnes vagy Szigetvári Viktor fejtegetéseit hallván arról, mi Solymár üzenete. Hiszen a DK, az MSZP, az Együtt, a Párbeszéd, az LMP, az MLP és ráadásképpen a Momentum még egy döntetlent sem képes felajánlani a nyertesnek, mint a harcban végtagjait vesztett lovag, hanem ámulatba ejtő magabiztossággal kürtölik világgá: a Fidesz legyőzhető. A Jobbik értetlenül bámul a képzeletbeli fa mögül, ahová hiába bújt el a megméretés elől.

Mindenesetre a kormánypártok szavazóinak érdemes újra aláhúzni gondolatban a Solymártól függetlenül is régen tudott lényeget. Ettől az ellenzéktől, amelynek nincsenek se elvei, se elképzelései hazánk jövőjéről, semmi jót nem várhat Magyarország. A pénzért, a hatalomért bármire képesek, és annak az ellenkezőjére is.

Ezenkívül csak Orbán-fóbiájuk, és a kormánypárti szavazók iránt érzett fékezhetetlen gyűlölet motiválja politikai megnyilvánulásaikat. Így aztán teljesen mindegy, hogy a DK, az MSZP, az Együtt, a Párbeszéd, az LMP, az MLP és ráadásképpen a Momentum összefog vagy nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2017. december 12. 10:12
"Besült a gigakoalíció"... ...de a farkuk még egymás seggében van (a libsiknek, bolsiknak és náciknak)...
Antigoné
2017. december 12. 10:12
Valóban nevetséges, ahogyan az ellenzék a mégiscsak vereséget szinte győzelemmé transzponálja, engem viszont taszít ez a leplezetlen diadalittasság és indokolatlan fölényérzet is.
vendelin
2017. december 12. 10:08
Kormánypárti szavazóként mondom: kellene az országnak egy komolyan vehető, partiképes ellenzék. Ennek hiányában bizony a Fideszen is megjelennek a legyőzhetetlenség mítoszából származó erkölcsi relativizmus jelei. Ugyanakkor az sehol sem várható el, hogy a kormány kreálja meg a saját értelmezhető ellenzékét, hiszen az csak egy bábellenzék lenne (néha a mostani is annak tűnik). Az általam vázolt ellenzék létrejöttének előfeltétele az, hogy a mostani "kormányváltó, európai, demokrata és összefogó" operettellenzék végre felfogja, hogy nincs rájuk igény, és hajlandó legyen eltűnni a süllyesztőben. Amíg ezt nem teszik meg, esély sincs arra, hogy a túlnyeréstől kissé morálisan deformálódó Fidesz leváltható legyen. Pedig egy demokratikus országnak időnként jót tenne a kormányváltás. De erre az ellenzékre a kutyámat se bíznám, nemhogy az országot.
files32
2017. december 12. 08:28
Békaszem Ottó! Nehogy lefagyjon a vigyor a szaros képedről, ha az a 620 ember is elmegy szavazni. Csak azért, mert tuti, hogy a zsidesz a max-ot hozta ki vasárnap. Az utolsó cigánytól a alkeszig mindenkit szállítottak. Többre nem kéne már számolni csak kevesebbre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!