A hivatásos forradalmár

2017. december 01. 13:41

Ami egykor tragédiaként jelent meg, az másodjára komédiaként tér vissza. Itt tartunk most.

2017. december 01. 13:41
Aristo
Pesti Srácok

„Hivatásos forradalmárokból ma is sok van. Csakhogy – mint azt Marx elvtárs éles szemmel felfedezte – a történelemben az, ami egykor tragédiaként jelent meg, az másodjára komédiaként tér vissza. Itt tartunk most. Ennek a marxi szabályszerűségnek köszönhetjük jelen dolgozatunk hősét is.

Történt, hogy némi kalamajkát okozott kis hazánk egyik léglánglelkűbb, ám minden bizonnyal a leghangosabb fárosza, Puzsér Róbert aki azt találta nyilatkozni, hogy tudomása van ama tényről, miszerint Gulyás Marci és Papp Réka Kinga hivatásos forradalmárok tízmilliókat kaptak Soros Györgytől és egy üzletembertől a »Slejm« című videósorozat megvalósítására. A korszakos alkotás blikkfangos címét tekintve, bizonyára sok önéletrajzi elemmel találkozhatunk benne. Nem tudom csak gondolom, mert egyet sem láttam belőle hál’ Istennek.

Később aztán Puzsér önkritikát gyakorolt és elmondta, hogy a nevezett összeget nem Soros, hanem Bitó László szalontulajdonos adományozta. Ez egyébként a témánk szempontjából mindegy is, az egyik kutya a másik eb. Bitó szinte mindenben tökéletesen megegyezik Sorossal, csak a nevük és néhány milliárd dollár választja el őket. Többek között tőle, illetve szalonjától származnak a szükségszerű és mindenáron való ellenzéki összefogások gondolatai. A szalont alkotó csapat szellemi képességeire és politikai érzékére azután a 2014-es választások vetettek éles fényt, bizonyítva ama tételt, hogy nem elég baloldalinak és zsidónak lenni, némi ész is szükségeltetik a hatékony gyűlölethez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2017. december 02. 20:35
"Más érdekeltségein keresztül egyébként további 68 milliót is kapott a Schmidt Mária irányította emlékbizottságtól, amiből egy korabeli divatbemutatóval megspékelt többhetes rendezvénysorozatot sikerült összehozni. Stefka ötmillió forintot kapott egy 56-os tematikájú dokumentumfilmért. Huth szerint ezekből a pályázati pénzekből egy forintot sem költöttek a Pesti Srácokra."
koronaszepe
2017. december 02. 20:34
"75 millió forint közpénzt kapott a Pesti Srácok nevű kormánypárti blog lapigazgatója és főszerkesztőjének cégei az '56-os Emlékbizottságtól, derül ki az RTL riportjából. Stefka István és Huth Gergely a pénzből többek között átalakították az R56 nevű sörözőt és készítettek egy dokumentumfilmet, de állításuk szerint a blogjukat nem ezekből a pályázatokból finanszírozták."
koronaszepe
2017. december 02. 20:33
Írják ezt ezek. https://index.hu/belfold/2017/11/22/5000_darab_soros-konyvet_rendelt_a_fidesz_frakcio_a_pesti_sracoktol_gerillapress_huth_gergely/ Rettenetes összeesküvés lepleződött le, a Slejm magánadományokat kap.
írmag
2017. december 02. 13:45
Vannak ezek a hivatásos forradalmár szakemberek, meg ezek a mai betanított munkás forradalmárok, meg a minimálbérért zsigeri acsarkodók, meg az állami, törvényben szabályozott nyugdíjból megvehető megélhetésiek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!