Hétköznapi gyűlölet

2017. november 23. 20:34

Közpénzen gyűlölködik a kormányzat, a miniszterelnök még az ünnepi beszédeiben is haragot szít.

2017. november 23. 20:34
Tóth Zoltán
Népszava

„Már szinte megszoktuk a menekültek és a sorosok elleni kormányzati gyűlöletet. Közpénzen gyűlölködik a kormányzat, a miniszterelnök még az ünnepi beszédeiben is haragot szít. A Mészáros- és Vajna-sajtó is állandóan kommunistázik, hazaárulózik. Nem lehet meglepődni azon, ami az egyszerű hétköznapokon történik.

Az utcánkban felújították a vízvezetéket. Három hónapig tartott a munka, a kétirányú forgalmat hol erre, hol arra egyirányúsították, a parkolóhelyek négyötöde megszűnt. A gyűlölet éjszakája hamarosan megérkezett: másnapra már rikácsoló önkéntes parkolóőrök jelentek meg az egyes házak előtt. Üvöltözéssé fajult egy-egy parkolóhely megpillantása és erőszakos elfoglalása.

Az utca lakói addig békés szomszédságban éltek. Bár egyes szomszédok nem beszéltek egymással, de összességében segítettek a felborult kukák elvitelében, becsöngettek egymáshoz, ha elment az áram. De a parkolóhelyekért folyó küzdelem utcaháborúvá alakult.

Klikkek jöttek létre a többiek kiszorítására, majd a klikkeken belül is harc alakult ki a húsz méterrel közelebbi parkolóért. A békésebb természetű utcalakók hamarosan kivonultak a vízvezeték cserével sújtott területről, és a közeli utcák szabad parkolóiban kerestek átmeneti azilumot. Azonban az ottaniak másnap már ádáz ordítozással fogadták a szomszéd utcai betolakodókat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. november 24. 18:18
A cím tökéletes!! Mi meg tudjuk,hogy te így gyűlölködsz Tóth elvtárs! De szombaton meg vasárnap is!!
Karbantartó9
2017. november 24. 11:43
Nem kell itt gyűlöletet szitani te barom! Elég csak a pofádra nézni, meg, hogy honnan irsz, és elmerengeni picikét, hogy hogyan lehet az, hogy az ilyen MSZMP ügynök-újság és az ott dolgozó nemzetellenes kommunista káderek még mindig ugathatnak....ez a gyűlölet alapja...érted már, te pipogya?!
makapaka2
2017. november 24. 09:39
A baloldal lételeme a gyűlölködés. Sokszor még egymást is gyilkolták. Úgyhogy a Népszava inkább kussoljon.
atila68
2017. november 24. 07:26
Ezt is kiásták megint?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!