Ki ölte meg Kennedyt?

2017. november 28. 08:08

A globális média véleményhatalmi terrorja sokkal hatékonyabb fegyver, mint a „magányos” merénylő távcsöves puskája.

2017. november 28. 08:08
Bogár László
Bogár László
Magyar Hírlap

„Ilyen körülmények között aligha tételezhető fel az objektív, tényszerű vizsgálat, a Kennedy-gyilkosság hivatalos magyarázatát éppen ezért soha nem fogadta el a közvélemény. És bár számos dokumentum titkosítása szűnt meg a közelmúltban, ám az ennek nyomán »megnyíló« aktákból semmi nem derült ki, ami segíthetne a huszadik század egyik nagy politikai, hatalmi rejtélyének megoldásába. Azt pedig teljesen természetesnek kell tekintenünk, hogyha több mint fél évszázadon át sincs semmiféle használható magyarázat a legalapvetőbb kérdésekre, akkor ez folyamatosan olyan alternatív elképzeléseket generál, amelyeket aztán összeesküvéselmélet-gyártásként lehet megbélyegezni.

A feszültség fő forrása nyilvánvalóan az, hogy a világ valóságos irányítása egy olyan globális szuperstruktúra kezében van, amely saját létét is tagadja, és igyekszik mindent megtenni azért, hogy tudatlanságnak vagy gonoszságnak állítson be minden olyan véleményt, amely fetételezni meri a létezését. S ezzel a kör bezárulni látszik, így aligha lesz egyhamar válasz arra, hogy ki ölte meg Kennedyt.

Kennedy sorsának tanulságai ma különös megvilágításban mutatkoznak meg, hisz a mostani amerikai elnök, Donald Trump hozzá hasonló fesztelenséggel mondott ki tabunak számító igazságokat, és vágott bele hasonlóan kockázatos kísérletekbe. A deep state eddig persze ugyanilyen fesztelenséggel igyekezett s igyekszik mindent megtenni azért, hogy Trump ugyanúgy belebukjon kalandos vállalkozásába, mint Kennedy. Legfeljebb annyival más a helyzet most, hogy a globális média véleményhatalmi terrorja sokkal hatékonyabb és veszélyesebb fegyver, mint a »magányos« merénylő távcsöves puskája.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2017. november 28. 11:41
Szerintem a sor végén, aki a parancsot kiadta, ugyanaz a Rothschild family van, aki Scalia főbírót is kihúzatta az egyenletből, a legutóbbi választások előtt. Kettejükben annyi a közös, hogy nyakas pápisták voltak, rendíthetetlen hittel. A módszerek -azóta- sokat finomodtak, ez tény.
Csikasz
2017. november 28. 10:44
Kennedy abban a korszakban élt amikor az Elnöknek valóban volt hatalma. Ezért kellett demokratikusan lelőni, elvégre hogy van már az hogy nem a lobbisták csinálnak mindent kényükre kedvükre?
Akvínói akvavit
2017. november 28. 09:59
Csak ne állandóan ugyanazon a csonton rágódna.
SonGoku nagyfaterja
2017. november 28. 09:42
Ezt a kretén barmot felsőoktatási intézményben portásnak se lehetne alkalmazni! Esetleg az nken vagy debrecenben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!