A genderpropaganda öl, butít, nyomorba dönt

2017. november 24. 18:18

A társadalomtudományokat évtizedekkel korábban lerohanták, elfoglalták, leszalámizták, ezúttal a hard science van soron.

2017. november 24. 18:18
Berengar
Férfihang

„A kedves olvasó itt okkal joggal vághat közbe, hogy »de hát ezek hülyék!« Való igaz: de ezeknek a tudatlanoknak folyóirataik vannak, tanszékeik vannak, hálózataik vannak, hisz ők az elit. Ha kell, egyetemi tanárokat lincselnek meg, karriereket törnek derékba, tanulmányokat tiltanak le.

 A genderizmus intellektuális imposztorai tudományról beszélnek – nem több jogon, mint a liszenkóizmus rohamcsapatai. Mindkét irányzat erőszakkal számol le a progresszió tagadóival – a nyugati világban olyan ideológiai terror tombol, mint egykor a maoista Kínában vagy sztálini Szovjetunióban. A társadalomtudományokat évtizedekkel korábban lerohanták, elfoglalták, leszalámizták, ezúttal a hard science van soron.

A defenzívába szorult Tudomány szégyenkezve hallgat. A kikényszerített kényszeregyenlősdi, a szélsőséges utópiahajszolás jegyében egyesek odáig jutottak, hogy a magasságkülönbséget is a felszámolandó nemi egyenlőtlenségek körébe sorolják. Semmi meglepő sincs ebben. A balliberális médiaelit olyan szakadékba manőverezte magát, ahonnan nincs visszaút.” 

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2017. november 26. 10:22
Ne a propagandának higgyenek, hanem a valóságnak. A férfiak nem csókolnak kezet egyetlen vezetőnek sem. Férfiakkal kevés cuccot reklámoznak. http://ktkj.blog.hu/2017/11/26/torekves_az_egyensulyi_allapotra
puszika
2017. november 25. 18:07
Genderizmus? Kifordítom-befordítom mégis BUNDA a BUNDA!!!!
szancso
2017. november 25. 05:42
Huh! Nagy levegőt kellett vegyek, miután ezt a baromságot elolvastam. A fiam is és a lányom is azt ették amit főztem. Ennek ellenére a lányom 14 éves korában megállt a nővésben (164 cm), a fiam a növést ca. 21 éves korára fejezte be (180 cm). A 12 éves leány unokám már magasabb mint én (166 cm) és 40-es lába van. És még növésben van. Na ennyit erről a "tudományról". Ezek összetévesztik ezt az egyenlősdit, ez soha nem a biológiai különbözőségek eltörlésére vonatkozott.
Akitlosz
2017. november 25. 00:10
Társadalomtudományok nem léteznek. A tudománytalanság nem tudomány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!