Bogdán László sztorija – lassan kibújik belőlem a bennem lakozó Bayer Zsolt

2017. november 04. 10:02

Bár remekül hangzik, hogy a Soros plakátok miatt változott Magyarország a gyűlöletországába, ez nem igaz.

2017. november 04. 10:02
Apáti Bence
Polgár Portál

„Egyszóval, bár remekül hangzik, hogy a Soros plakátok miatt változott Magyarország a gyűlöletországába, ez nem igaz.

Ahol az embereket nem védi kerítés az új-európai honfoglalóktól, és napi szinten tapasztalják meg, milyen a sokszínű multikulti, ott bizony sokkal radikálisabb eszközökhöz szoktak nyúlni a haladást nem értő őslakosok, mint azok az őcsényi magyarok, akik kiszúrták egy kisbusz négy kerekét.

Visszatérve Péterfi ordas hazugságára, amely révén nagyot ment a haladó sajtóban, miszerint Bogdánt hősies ígérete miatt köpködik és verik a Soros plakátok miatt eszüket vesztett, habzó szájjal gyűlölködő magyarok, ki kell jelentenünk, hogy jókora nagy marhaság az egész! (Péterfi mind műsorát promóciózó Facebook posztjában, mind gejltől csöpögő rettenetes propagandisztikus elemet tartalmazó műsorában arról beszélt, hogy Bogdánt az Őcsényből »elüldözött« »menekültek« befogadására tett szándéknyilatkozata miatt érték a fent nevezett inzultusok) Mert mit látok a tévében a minap?

A cölöppolgi Kámán Olgánál kerek-perec kijelentette, hogy nem a Soros plakátok által felhergelt, »idegengyűlölő« fasiszta magyarok billentették fenéken, hanem azok a romák, akiknek már nagyon régóta a bögyében van ízléstelenül túltolt önfuttatása, celebkedése, buta kinyilatkoztatásai miatt. Semmi, de tényleg semmi köze nem volt az állítólagos megveretéséhez annak, hogy ő befogadta volna a menekülteket Cserdibe egy kellemes egyhetes wellness pihenésre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2017. november 05. 12:36
"...már nagyon régóta a bögyében van ízléstelenül túltolt önfuttatása, celebkedése, buta kinyilatkoztatásai miatt." Kedves Megélhetési Papírparazita-Bence! Te, mint főállású, megélhetési papírparazita vélhetően gyógyíthatatlan apátiába estél volna, ha ezt a megélhetésedet szolgáló fércművet nem követed el a a saját jóléted, és a mások bosszantása érdekében. Bogdán László egy reménytelen helyzetben lévő közösséget próbál kiemelni a hétköznapi sikerélmények szorgos munkát feltételező hosszú láncolatán keresztül, olyan módon, hogy maga is szükségszerűen a hétköznapok hősévé vált, azokkal a szorgos és becsületes emberekkel együtt, akikkel nap mint nap dolgozik. Benned pedig, mint megélhetési firkászban lehetne annyi becsület és tisztesség, hogy ha ,már használni nem tudsz, legalább ne árts!
fjanos48
2017. november 05. 12:12
ki ez az apáti bence mennyit fizet neki a hatalom az ilyen baromságokért .azt sem tudja szegény hogy a cigányságon belül még nagyobb a széthúzás mint a többségiek között. csak hogy tudd. a beásokat nem állhatják az oláh cigányok akiknek a kezében van az egész megélhetési "kisebségpolitika" élükön a flórival. az aladár se nagyon ugráljon volt ő minden szadeszos ,szoci most ki tudja tán fideszes . csak akasztott ember nem volt még. a normálisak akik érnének valamit távol tartja magát mindettől.
nyuszifül
2017. november 05. 10:16
nem meglepő ez a sok hazugság az ügyben. emlékszik még valaki a Hanákné-ügyre a kilencvenes évekből? Amikor őasszonysága -és az akkor még SZDSZ uralta magyar sajtó - azon vijjogott hónapokig, hogy "antiszemita magyarok" bedobáltak köveket meg miegymást az ablakán. Aztán kiderült, ami addig is nyilvánvaló volt: ennek a Hanáknénak az ablaka olyan magasan volt, hogy oda emberfia nem ért fel. Nincs új a Nap alatt. Csak újabb ballib pojácák...
Pinter68
2017. november 04. 22:20
Mi van, akkora lett a hiány orbánista publicistákból, hogy már a balett táncosokat is átképzik annak? Ez már tényleg a vég kezdete!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!