Mi zöldek sorsközösségben vagyunk

2017. október 16. 15:55

A Die Grünen kimaradása ellenére, mi zöldek sorsközösségben vagyunk, és mindig az igazságtalanságok megváltoztatását kell megcéloznunk.

2017. október 16. 15:55
Szél Bernadett
Facebook

„Gratulálok Peter Pilz zöldpárti listájának, hogy lesz parlamenti jelenlétük Ausztriában. A Die Grünen kimaradása ellenére, mi zöldek sorsközösségben vagyunk, és mindig az igazságtalanságok megváltoztatását kell megcéloznunk. Itthon is ezért dolgozunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2017. október 17. 12:32
hu az nagyonb erdekes lehet amikor ez a szelNACI osszefekszika lunacekNacival...... hat biztos okadnak egymastol ........ meg csuzlival se
Lolka-Bolka
2017. október 17. 11:57
kurtak mar segbe te NACI kurva.... na szoval ilyen a zold-liberalis-komcsi -anarhista hazaarulas .... te formedveny szuka.
makapaka2
2017. október 17. 10:53
Belül vörösek vagytok, mint a német és az osztrák zöldek is. Cohn Benditről ne is beszéljünk.
Jason Bourne
2017. október 17. 09:11
"mi zöldek sorsközösségben vagyunk, és mindig az igazságtalanságok megváltoztatását kell megcéloznunk" Én meg azt hittem a nejlonzacskó meg a favágás ellen küzdenek a zöldek. De ezek szerint kibővült a repertoár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!