Gyűlöletaktivisták az utcákon

2017. október 18. 16:53

A Soros-hálózat és a Werberjugend nem fogja tisztelni nemzeti ünnepünk tisztaságát.

2017. október 18. 16:53
Petrin László
Magyar Idők

„A 2018-as választás valódi tétje az, hogy ki védi meg az ország szuverenitását, ki védi meg az illegális bevándorlók erőszakos áradatától, és ebben kire lehet számítani. Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy ebben a kérdésben csak a Fidesz és a KDNP a biztos pont, mindenki más már számtalanszor elárulta ezt az ügyet.

A nemzet ügyét eláruló ellenzéki szervezetek, valamint pártoknak nem nevezhető politikai klubok egyre agresszívebbé váltak. Vezetőik a közelgő nemzeti ünnepünkön nem titkoltan utcai erőszakra, zavargásokra készülnek. Nem akarnak várni tavaszig, az ’56-os forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján tervezik fiatalok tömegeit utcai harcosként a békés többségre ráküldeni.

A Soros-hálózat Soros György kottájából játszik. Fenyegetőzik, forró őszt, törvénytelen és erőszakos akciókat emleget. Gulyás Márton agitátor és véleményvezér már májusban a Hír TV-nek nyilatkozva elsütötte a »Gulyás-ágyút«: »Abban vagyunk érdekeltek, hogy a történet legkésőbb az év végéig révbe érjen. Ám ha a kormány ősszel sem tér jobb belátásra, akkor olyan szinten fogjuk felbontani az együttműködést az államhatalommal, hogy Orbán Viktoréknak kikerülhetetlenül fel kell ismerniük: ha nem hátrálnak ki az álláspontjuk mögül, annak olyan súlyos ára van, amelyet nem éri meg vállalni« – magyarázta a terveik szerint október 23-án kezdődő akciósorozatot.

(...)

Nehéz idők következnek. Az ünneprontók saját maguk ünneplésére készülnek. A Soros-hálózat és a Werberjugend nem fogja tisztelni nemzeti ünnepünk tisztaságát. Provokálni, bekiabálni, sípolni és fütyülni fognak, és bevallottan nyílt háborút indítanak a kormányzat ellen. Az államnak viszont joga, sőt kötelessége védekezni a békétlenséget, anarchiát és törvénytelenséget hirdetőkkel szemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. október 19. 15:01
Csak a fideszbarmok tagadják, hogy kádár spiclije volt a kommunista kisztitkár, sorostanítvány felcsúti cigány gazdájuk. Az apósa meg a rákosi ávó spiclije. A szülei meg a lehető legmocskosabb kommunisták. Ezek tények. Ezt vagy nem veszik figyelembe a felcsúti cigány kutyái vagy mocskolódásal próbálják eltakarni a gazdájuk kommunista hazaáruló mocskát. Orbán Viktor és Lévai Anikó elhallgatott titka: "apuka" állambiztonsági ügynök volt Forrás: https://kuruc.info/r/2/139965/ "...Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi. A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna." A Kádár diktatúra kegyeltjei és védettjei voltak ezek a hazaáruló tetvek!
noMores
2017. október 19. 01:07
"A Soros-hálózat Soros György kottájából játszik." Aztakurva! Egyenesen a Tanúból lépnek ki ezek a közpénzen eltartott kádárista takonyarcok! Honnan a vérből szerez be az orbáni banda ennyi kriptokomcsit? Azt hinné az ember, hogy ezek a munkáspárttal kihaltak, de döbbenet, hogy a milliárdokkal kitömött állampártlapnál bukkannak fel egyre többen...
Mich
2017. október 18. 23:40
"Ebben az országban csak annak van joga bármihez, akit, amit te kijelölsz." Ne mondj az ávós nácinak ilyet, mert elhiszi...!
Pinter68
2017. október 18. 23:11
Werberjugend? És ezért fizetést kap ez a címeres megélhetési díszpöcs, hogy ilyeneket találjon ki? Azt persze már elfelejtette a demens idióta, amikor a Fidesz szimpatizánsai barmolták szét a nemzeti ünnepek állami rendezvényeit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!