Apage Soros!

2017. október 15. 12:00

Az ördögi sátániság legfőbb bizonyítéka, hogy a Soros még a mi, becsületesség hegycsúcsának számító vezetőinket is meg tudta téveszteni.

2017. október 15. 12:00
Mátyás Győző
168 Óra

„Ha a Soros meghallja azt a szót, hogy család, mindjárt rángógörcsbe esik, és csak az tudja a kigyógyulás útjára téríteni, ha tönkretehet egy országot. Mert a nemzeteket is le akarja rombolni.

Én ezt a hitelességemnél fogva tanúsítani tudom, mert láttam, hogy mit művelt ezzel az Antarktisz nevű országgal. Odament a hétmérföldes patájával egy szemvillanás alatt, és mind a sok sátánfejével rálehelte a kénköves bűzös leheletét. És úgy szétvágta az országot, mint az orgazda haverom a lopott karosszériát. Volt nincs nemzet. A Soros meg ezen is nyerészkedik, mert fogad az Antarktisz ellen a Tippmixen.

Na de az ördögi sátániság legfőbb bizonyítéka, hogy a Soros még a mi, becsületesség hegycsúcsának számító vezetőinket is meg tudta téveszteni. Mert hát mi a magyar politika fő húrja, amin pendül? Hát hogy megvédik a magyar embereket a migránsterrorista hordáktól. És eközben a nemzet legfőbb orákulumának rokonsága bizniszbe keveredik a terrorista segítés mentén nemzetközileg körözött Fáraó professzorral, meg a gyanús jordán tiszteletes konzullal. Aki még a magyar szervek szerint is egy kockázatos illető. Hát ki merné feltételezni, hogy a mi fedhetetlen vezéreink ilyen sunyi módon átverjék a magyar emberek becsületét? Csak azért, hogy a saját érdekeik pecsenyéjét sütögessék egy körözött nemzetközi terrorista bűnöző lángjánál. Ez a gonoszság csakis a Soros galádságának trükkje lehet. Ahogy rászedte a mi bölcs vezetőnk köztudott jóhiszeműségét. És ezeket az arab illetőket a megtévesztés céljából betelepítette. Ez az igazi Soros-terv. Bizonyítja a Soros mindenre képességét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2017. október 16. 07:37
Az alábbi cikk Soros György 2015-ben tett nyilatkozata a bevandorlással kapcsolatban. A cikkben ott az eredeti oldalra mutató link is (ha esetleg valaki kételkedne a fordításban) http://kamaraonline.hu/cikk/so..
Karbantartó9
2017. október 16. 06:55
Az alábbi cikk Soros György 2015-ben tett nyilatkozata a bevandorlással kapcsolatban. A cikkben ott az eredeti oldalra mutató link is (ha esetleg valaki kételkedne a fordításban) http://kamaraonline.hu/cikk/so..
kulakman
2017. október 15. 20:41
"mint orgazda haverom " nos az úrnak ilyen haverjai vannak , nocsak , minek , miért nem rendes emberekkel haverkodik?
Mindjárt
2017. október 15. 18:55
Soros sátáni terve minden elvárást túlmenően bevált. A cigányok uralkodnak a magyarokon. Orbán, Mészáros, Farkas és Balog kezében a politikai és gazdasági hatalom. Meg se említik a cigánybűnözés áldozatait a cigány Orbán és a cigány Mészáros tulajdonában öszpontosult médiában. Csendben pusztítják a magyarokat és felélik a magyarok hazáját. Ez is a sátáni Soros terv része. Ezért szarta ki Soros a fideszt. Hatalmas siker!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!