Rasszizmus lenne nemzetben gondolkodni?

2017. október 09. 10:44

Lassanként kezdem megérteni, miért vagyok rasszista.

2017. október 09. 10:44
Ditzendy Attila
Figyelő

„Lassanként kezdem megérteni, miért vagyok rasszista. Mert magyar vagyok. Elég magyarázat lenne ez? Paul Mason szerint bizonnyal. Az egykori BBC-s szerkesztő, aki feladta állását, hogy a kényszerű pártatlanság ne szabjon gátat baloldali eszméi hirdetésének, kijelentette: az angolság rasszizmus. Hát, ha az angolság rasszizmus, akkor a magyarság éppúgy. Meg a bármely nemzethez tartozás, illetve annak felvállalása, hirdetése. Bizonnyal, mert valamely nemzethez tartozás maga a más nemzetekhez tartozók kirekesztése, megbélyegzése, hátrányos megkülönböztetése. Legalábbis Mason úr fejében. (...)

Ugye, emlékeznek, hasonló szándék már felütötte fejét: a múltat végképp eltörölni – hímezték vörös zászlóikra a terroristákból lett zsarnokok. De ha e liberálmensevikeknek kínos a kommunista bölcső, ott van nekik a náci megoldás, a könyvégetés. »Nemet mondunk a dekadenciára és a morális romlásra« – harsogta Goebbels a máglyák tüzének pokoli visszfényében. Ezek meg ma nemet mondanak a hagyományokra, a nemzetre.

Paul Masonnak és a hasonló felfogásúaknak azt ajánlom: legyenek pirézek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Báthory Ödönke
2017. október 09. 12:18
..."Ez a harc lesz a végső, Csak összefogni hát, És nemzetközivé lesz Holnapra a világ...." Ezt kellett énekelnünk gyerekkoromban. Valakik mindenáron meg akarják valósítani...
grimpic
2017. október 09. 12:12
Magasról teszek rá, hogy ezek a nyüves libnácik minek tartanak. Bekaphatják.
repulok
2017. október 09. 12:05
Mindig mondtam nektek: a megoldás egy anarchoszindikalista-mormon-kibucot kell alapítani és mindenki megtalálja a számítását :-)
Sir Galád
2017. október 09. 11:59
Szerintem vagy annyira rasszista, mint azok liberálmensevikek....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!