Állatorvosi véreb

2017. szeptember 25. 21:53

Hadházy Ákos az az állatorvos, aki maga az állatorvosi ló, a nyomorult magyar ellenzék minden baját demonstráló beteg ló.

2017. szeptember 25. 21:53
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„És itt megállunk, mert miért is várnánk többet ettől a földbuta lénytől? Hadházy Ákos mentális mélyszegénységben leledző állatorvos, tőle nem telik többre. Ő az az állatorvos, aki maga az állatorvosi ló, a nyomorult magyar ellenzék minden baját demonstráló beteg ló. Kisszerű, összeférhetetlen, mindent és mindenkit eláruló, a népét feljelentő, tudálékos, gyűlölködő és rosszindulatú. Hadházy a magyar politika tinószemű véreb-kentaurja. Nem érdemes tovább tekerni az állattani szóképfonalat, így is eléggé ránk csavarodott.

Nemrégiben ugyanis Hadházy Ákos példátlanul érzéketlen, cinikus és az emberek többségét mélyen megsértő megnyilvánulása megmutatta, milyen is egy állat módon viselkedő állatorvos. Tisztelem az állatorvosokat. Az emberorvosokat is. Két komoly, erkölcsi tudást is feltételező szakma. 

Kérdés persze, hogy az erkölcsöt lehet-e tudni?

A válasz igen, ha megtanítják az embernek a törvényt. Hadházy hiány­zott azokról az alkalmakról, ahol valamit is magára szedhetett volna abból, amit erkölcsnek nevezünk. A szekszárdi véreb nekiment egy koraszülötteket támogató alapítványnak, mondván, Lázár János miniszter felesége az apró embereket és családjaikat segítő szervezet kuratóriumának a tagja, ezért kétszer több uniós támogatást kaptak másoknál. Lázárt ez azért bosszanthatja – így a véreb kentaur – »mert olyan tényeket, számokat mondtam ki, amik védhetetlenek. Ráadásul teljesen szabálytalanul adták oda a pénzt, mert a felhívás alapján is alá kellett volna támasztani az összegeket ajánlatkérésekkel, de ilyenek nem voltak. De talán amiatt a legidegesebb, hogy ez a történet hiteltelenné teszi egész eddigi, itthon és az uniós politikusok előtt játszott szerepét«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FOB
2017. szeptember 27. 16:59
A cikk stílusa és tartalma is egy állatorvosi ló. A mai magyar sajtó állatorvosi lova, szinte már bayeri mélységekben jár.
Gusztáv13
2017. szeptember 27. 16:08
A orbánisták között nagyon sok az áldoktor. Lásd a rücskös fejű birkózó szilárdot vagy a kanászkinézetű kövér elvtársat. Ezek a semmirekellők soha nem voltak doktorok, ellentétben Hadházy Ákossal, aki egy valódi gyógyitó orvos, egy valódi doktor.
puszika
2017. szeptember 26. 16:48
Kedves Dippold! Lehet véreb is,de sztem inkább állatorvosi LÓ. A magyar ellenzék minden politikai betegsége megtalálható benne. Hagy ne részletezzem,Nem akarok reggelig a képernyő előtt ülni!!
Mindjárt
2017. szeptember 26. 09:51
Azért kapott megbízást Dippold Pál a felcsúti maffiától Hadházy Ákos mocskolására mert Hadházy észre vette, hogy Lázár felesége egy elesett emberek és gyerekek számára lehúzott szervezetet kihasználva olyan pofátlanúl lop mint Farkas Flórián. Mint szokásos, a fidesz csürhe nem a tényekkel foglalkozik hanem azt mocskolja aki a lopkodásukat kifogásolja. Maffia kormány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!