Rég „összegyurcsányozták” magukat a Momentum-vezérek

2017. augusztus 24. 12:53

Ha valaki nyolc évvel az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után DK-logós plakáton vigyorog, utána az ilyesmi a legvisszafogottabb jelzővel is minimum hiteltelen.

2017. augusztus 24. 12:53
Stumpf András
Válasz.hu

„Szóval lehet gyurcsányozni, a politikai racionalitás is diktálhatja a momentumosoknak, hogy ne akarjanak összefogni vele, de az »összegyurcsányozós«, morálisnak tetsző hevületet talán éppen nekik nem kellene erőltetniük. Főleg Soproni Tamásnak. Ha valaki nyolc évvel az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után DK-logós plakáton vigyorog, utána az ilyesmi a legvisszafogottabb jelzővel is minimum hiteltelen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. augusztus 25. 12:06
Ki ez a Hitler imitátor?
br-o
2017. augusztus 25. 11:09
Nincs még egy ilyen csudálatos hely a világon, mint Magyarország, ahol a beszédhibásak közszónok, szóvivők, énekesek lesznek. (És ezzel nem a beszédhibákat bírálom, hanem a kontraszelekciót.)
OrangeOrder
2017. augusztus 24. 21:33
Bármennyire is tenyérbemászó banda, kellenek nekünk a jövő évi választásokra, úgyhogy csak így tovább, kismajmok!
Zokni
2017. augusztus 24. 17:33
Nem tudom. Itt látom, hogy elöl valaki azt hiszi, Szerző ezzel Gy-t védi, de nem. Valójában a Momentumot ekézi. És éppen úgy, ahogy az a Fidesznek a legjobb. Hogy a figura - aki egyébként bűnös módon közömbös az Orbán-rendszer leváltásának elsődleges céljával szemben, de hát a küldöttgyűlés akarata az a küldöttgyűlés akarata ugyebár... -, tehát, hogy ez a balfék kismiska ahhoz képest, amit Orbán Viktor - eredetileg mint ifjú liberális - végigcsinált személyiségi- és vagyonfejlődésben a liberális forradalmártól, aki a TGM beépülését támogatta még a Kádár- (Grósz?)-féle parlamentbe egészen a "fülkeforradalomig" és a Putyin-fenék-karbantartásáig bezárólag, illetve egy kollégiumi szobától és egy lakótelepi tanácsi lakástól egészen a Cinege utcai villáig, és legfőképpen a felcsúti uradalomig... - az nem számít. Csak egy kezdődő politikusi pálya vargabetűin ironizál. Hát végül is: rangsoroljunk a fontos és a lényegtelen dolgok között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!