Juhász Péter és a fideszes tempó

2017. augusztus 25. 09:47

Fideszesezheti egymást egy mikropárt két szárnyacskája, de éppen hogy egyik sem fideszes. Ha az lenne, összekapaszkodnának és elfogadva a döntéseket együtt menetelnének.

2017. augusztus 25. 09:47
Stumpf András
Válasz.hu

„»Kiss Róbert halála után alapszervezeti szavazásra készültünk a képviselői helyről. Indult Soproni és Nyíri Gábor. Mivel mértünk és tudható volt, hogy Soproni fog nyerni, Levente a szavazás előtt szólt Nyírinek, hogy ha akar, visszaléphet. Megelőzendő a megaláztatást. Erre Nyíri balhézni kezdett, hogy ez nem demokratikus, elrohant Juhász Péterhez, mire az Együtt elnöksége magához vonta a döntés jogát. Ha valami fideszes tempó, inkább ez volt az, ugyanis így nem az alapszervezet, hanem az elnökség döntött a képviselői hely betöltőjéről. Ki is hozták győztesnek Nyírit Soproni ellenében. Az egész sztori csak arra kellett, hogy Juhászék lejárassák Leventét.«

S hogy miért osztottuk meg mindezt most a tisztelt olvasóval, túl azon, hogy ilyen világrengető ügyekben kötelességünk elé tárni az igazság különböző olvasatait?

Hát azért, mert a történet remekül mutatja, hogyan működik a »demokratikus« ellenzéki politika. Hogy fideszesezheti egymást egy mikropárt két szárnyacskája, de éppen hogy egyik sem fideszes. Ha az lenne, összekapaszkodnának és elfogadva a döntéseket együtt menetelnének. De nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. augusztus 26. 15:15
Sok az eszkimó.
Mich
2017. augusztus 25. 10:53
Andriska megint feldobta a félpénzét... A fideszezés viszont biztos volt - hisz mégiscsak G.Lalié az a félpénz...
Kanóc
2017. augusztus 25. 10:27
Mit nem mond...! Na meg egyre kevesebb a zorbánozás! Közelednek a választások? :D Gumigerinc.
Sipi2
2017. augusztus 25. 10:17
Akkor ez semmi más, csak a szokásos bolsevik módszer: vádold meg az ellenfeledet azzal, amit te elkövetsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!