Szomorú vasárnap

2017. augusztus 09. 13:15

Csak reménykedhetünk, hogy nem a szokásos ügymenetnek leszünk ismét tanúi, mely szerint az ifjú, ártatlan, még nem lejárt szavatosságú pártok feltörekvő reménységei igazából Gyurcsánynak szeretnének plakátot ragasztani.

2017. augusztus 09. 13:15
Piréz Róbert
Tutiblog

„A Momentum az első párt a világpolitika történetében, amelyik 1 százaléknyi szavazattal megnyert egy választást a választások előtt egy évvel. A Momentum már rég felfüggesztette a tér-idő kontinuumot, az euklideszi geometriát, a newtoni fizikát, a matematikát és a valóságot. Igazából eszkatológikus misztikus győzelem-avatarok ők. Hindu istenek és a Végítélet Angyalai egy személyben. Mással nemigen lehet magyarázni, hogy egy tökéletesen jelentéktelen réteg (Madách téren rozéfröccsözők) és a céltalan egyetemisták metszetében pozíciót foglaló párttal ilyen mértékben foglalkoznak bel- és külföldön egyaránt. A Magyar Narancs címlapsorozata még magyarázható némi mikroadomány továbbutalásával, de a Politico cikkeihez sorosozni kellene – ahhoz meg most nincs kedvem.

De most mintha megbicsaklana egy picikét ez a nagyszerű győzelmi sorozat. Csak reménykedhetünk, hogy nem a szokásos ügymenetnek leszünk ismét tanúi, mely szerint az ifjú, ártatlan, még nem lejárt szavatosságú pártok feltörekvő reménységei igazából Gyurcsánynak szeretnének plakátot ragasztani az aktuális Végső Összefogás nevében. Meg esetleg elcsípni néhány befutó helyet, amire nem lett volna esélyük, ha a Demokratikus Koalíció vagy a szocialisták ifjúsági szervezeteiből indítják karrierjüket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2017. augusztus 10. 00:01
a momók és a kétfarkúak... "igazából Gyurcsánynak szeretnének plakátot ragasztani az aktuális Végső Összefogás nevében"... még erre ébredhetünk...
atila68
2017. augusztus 09. 16:53
Most akkor ő a Würst, vagy nem?
balbako_
2017. augusztus 09. 16:36
A maguk emberségéből nem tudnak bejutni, valakihez dörgölőzni kell, aki beviszi őket.
Kup Lung
2017. augusztus 09. 14:25
Fogalamam sincs hogy a Momentum beáll e a majdani egymásba borulásba ami nyilvánvaló hogy megtörténik hisz Botka elmélete a szavazótábor bővítésére éppen most van összedűlőben . --- Azt viszont azért elég fura hogy 2 elnökségi tag ilyen hamar bedobja a törülközőt . Ez van ha túl gyorsan gondolnak nagyot csak az a nagy éppen más mint amit a másik gondol . Tehát nem ússza meg a Momentum sem a hosszabb építkezést aminek a során vagy megerősödik vagy elhal . -- Teljesen bizonytalan ennek a pártnak még a léte is . A macroni úthoz nálunk nem vezet lépcső .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!