Rogán Antal házhoz jött a pofonért

2017. augusztus 25. 11:34

Miniszter úr, nekünk aztán igazán felesleges simicskáznia.

2017. augusztus 25. 11:34
Miklósi Gábor
Index

„Csakhogy most szokatlanul erős lehetett a kísértés, mert leírt valamit, amit nem lett volna szabad. Amikor a sajtósával elküldette az origós linket, mindenképp szükségesnek érezte, hogy még egyet belénk rúgjon, ezért meg is indokolta az egész kicsinyes eljárását: Rogán Antal, (a) Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter nem nyilatkozik a Simicska Lajos tulajdonában álló sajtóorgánumoknak.

Ezt a simicskamédiázást persze nem Ön találta ki. A nyilatkozatstopra márciusban nem más, mint Orbán Viktor utalt először egy brüsszeli sajtótájékoztatón: amikor elhárította a kérdésünket, azt mondta, hogy erről a »tulajdonosunkat« is tájékoztassuk. Majd Tusványos után, ahol a kormányfő bejelentette a harcát a (független) média ellen, a jó Németh Szilárd is beállt a főnök mögé, immár néven nevezve Simicskát. Ám Németh nem a kormány, hanem a Fidesz politikusaként beszélt, Orbán meg volt annyira rutinos, hogy csak homályosan, név nélkül utalgasson.

Miniszter úr, nekünk aztán igazán felesleges simicskáznia. Simicska Lajosról már akkor is a rendszerváltás utáni idők egyik legkártékonyabb figurájaként írtunk, amikor az előző fideszes meg nem fideszes kormányciklusok alatt még sorra nyerte a cégeivel az állami közbeszerzéseket, amikor még a legnagyobb spanok voltak Orbán Viktorral, a médiája a Fideszt fényezte, Ön meg örült, ha egy légtérben tartózkodhatott vele.

Azt gondol az Index tulajdonviszonyairól, amit akar. Amit a lap április tulajdonosváltásáról, az oligarchák piszkos dealjeiről mi gondolunk, azt az előző főszerkesztő akkor összefoglalta, és azóta sem a véleményünk, sem az Index szerkesztési elvei nem változtak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. augusztus 26. 22:34
Simlicska, vagy Soros - egy kutya.
Sörgőz
2017. augusztus 26. 14:42
Az eredeti írásnak csak a lényege maradt le. A légypapír, mármint a Simicskázós rész persze ide vonzza a döglegyeket.
néhai Ch.Pilot
2017. augusztus 25. 18:15
"... sem az Index szerkesztési elvei nem változtak." Tudjuk: maradt ami volt, kemény magyarellenes szennymédium - zsidó wirtschaft.
puszika
2017. augusztus 25. 16:37
"......azóta az Index szerkesztési elvei nem változtak." Csak kussoltok firkász!! És érdekes módon amikor az Mszp nyilatkozatstoppot hirdetett ti hallgattatok mint szar a fűben!! Ezek azok a csodás szerkesztési elvek?? Na tűnjetek el de gyorsan!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!