Túl sok rossz felvetés

2017. augusztus 14. 12:22

Ezek a Cuki Egyház felvetései, ami az embereknek csak hamisságokat és hamis teológiát kínál.

2017. augusztus 14. 12:22
Michael Voris
Katolikus Válasz

„Figyeljük meg, mi az, ami (szándékosan) hiányzik a listáról! Annak teljes elutasításáról van itt szó, hogy a kegyelem fogalmát bármennyire is figyelembe vegyék – vagyis a meghívást a hősies életre. Az ország legtöbb egyházmegyéjében, és valójában szerte a Nyugaton, ezzel az ördögi tervvel vagy együttműködést vállalnak, vagy ignorálják – a romlott egyháziak együttműködnek vele, a gyáva vagy helyezkedő egyháziak pedig ignorálják.

Ezek a Cuki Egyház felvetései, ami az embereknek csak hamisságokat és hamis teológiát kínál. A katolikusoknak kötelessége Isten előtt a tanítás igazsága felé tartani, nem pedig »csak annyira megélni, amennyire sikerül«, vagy »amennyire akarjuk«. A püspökök, akiknek megvan a tekintélye harcolni e gonosz ellen, és akik ezt mégsem teszik, úton vannak a Pokol felé. És mégis miért? Mit ér az embernek, ha az egész világot megnyeri, de közben elveszíti a halhatatlan lelkét? Mégis ezért – egy kétes pozícióért egy egyre jobban eljelentéktelenedő egyházi intézményben?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. augusztus 14. 13:54
Hm, milyen Trump-frizurája van: http://katolikusvalasz.blog.hu/2017/06/15/amiben_a_cuki_egyhaz_tevuton_jar De igaza van, abból a cikkből például ez nagyon fontos felvetés: "a Nagy Küldetés a Mi Urunktól, amit Ő az Egyházára bízott, az, hogy tegyük tanítványaivá mind a népeket: "Tanítsátok meg őket mindannak a megtartására, amit parancsoltam nektek!" (Mt 28,20) A megbízatás a világ megtérítésére nem érzésekre és érzelmekre irányul. Tiszta és egyszerű isteni parancs a tanításra, ami azt jelenti, hogy valami olyat tárunk az értelem elé, amit befogadhat."
zakar zoltán béla
2017. augusztus 14. 13:27
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!