Kérdés a belügyminiszternek

2017. augusztus 29. 11:18

Illiberálisok is cserélhetnek utcanév táblákat?

2017. augusztus 29. 11:18
Lovas István
Lovas István blogja

„Arra kérem, válaszoljon a következő kérdésre: amennyiben például Trump elnök esetleges jövőbeni ide látogatásakor illiberális tüntetők az Önök által az amerikai kormánynak nagykövetsége általi ingyen szétverésre, elkerítésre és korlátlan idejű részleges eltulajdonlására adott Szabadság-téren a névtáblákat „Neokon-tér” táblákra kívánnák cserélni, rendőrsége akkor is ugyanolyan tétlen lenne?

Kérem, ne féljen válaszolni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. augusztus 29. 20:15
Én beleadnék némi készpénzt, ha valaki a Szabadság téren, szemben az USA Nagykövetség vas-barikádjával, felállítana egy Lee tábornokot ábrázoló lovas szobrot.
Tidal_wave
2017. augusztus 29. 17:12
Szerintem kifejezetten hasznos a Momentum tevékenysége, így a választások előtt hét hónappal bebizonyítják hogy ez az ellenzék "programja", illegális utcanévragasztás. Ennyit tudnak, meg fütyülni mint drogos Juhász, meg idióta ígéreteket tenni, mint Botka, ami totál felborítaná a költségvetést. Ezen kívül uszítani a lumpenprolikat, "azért alacsonyak a bérek mert lopnak" mint Simicska és a Jobbik.
balbako_
2017. augusztus 29. 14:42
Azért csinálták, hogy beszéljenek róluk. Ezek a tízen-, húszon fős performance-ok a politikai életben nullák a résztvevői meg celebek, nem politikusok.
Ellensúly
2017. augusztus 29. 13:16
A német megszállás áldozatainak emlékművét minden gond nélkül meg lehet gyalázni, zsibvásári módon körbe lehet pakolni. A tér túloldalán lévő emlékművel – amely nem a szovjet megszállás áldozatainak, hanem a fél Európát megszálló, sztálini „felszabadító” Vörös Hadseregnek állít emléket – semmit sem lehet kezdeni. Nonszensz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!