Virtuális fakockák

2017. augusztus 17. 07:34

A BKK esete arra is figyelmeztet, hogy a felforgatásban érdekelt csoportok kibertámadásokkal is megpróbálhatják az ország működését megbénítani.

2017. augusztus 17. 07:34
Kiss Gergely
Magyar Idők

„Naponta hallani, ahogy a nagyhatalmak azzal vádolják egymást, hogy meghekkelik rendszereiket, és még az országgyűlési választások befolyásolására is kísérletet tesznek egyes ellenséges vagy kevésbé baráti hatalmak. Magyarország jövőre választási kampány elé néz. Az már kiderült, hogy a kormánnyal nem szimpatizáló erők őszre polgári engedetlenségi akciókkal készülnek, de lehet, hogy ezzel a kifejezéssel még finoman is fogalmaztunk. Az épületek elfoglalása, a rombolás, a rendőrök meggyilkolására uszítás nem biztos, hogy bele­fér a polgári engedetlenség fogalomkörébe.

A BKK esete azonban arra is figyelmeztet, hogy a felforgatásban érdekelt csoportok – amelyek előszeretettel hasznosítják a Soros Györgyhöz köthető szervezetek nemzetközi gyakorlatait – kibertámadásokkal is megpróbálhatják az ország működését megbénítani a stabilan működő politikai rendszer megbuktatása érdekében.

A választás még odébb van, de a küzdelem már megkezdődött. A harc immár nemcsak óriásplakátokon és a parlamenti viták keretében zajlik, hanem a virtuális térben is. A tét azonban korántsem virtuális. A játék a bőrünkre megy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2017. augusztus 17. 20:05
A felújított metrókocsik lerobbanásához nem szükséges fakocka. Egy mai hír (A múlt ismétlődik. De hányszor!): http://index.hu/belfold/budapest/2017/08/17/megint_bekrepalt_a_felujitott_m3-as_kocsi/
brekker
2017. augusztus 17. 20:04
Húb+ hova írogatok!
pemete jakab
2017. augusztus 17. 20:00
"megpróbálhatják az ország működését megbénítani." Megbénítani? Mikor működött normálisan az elmúlt évtizedekben?
xoltan
2017. augusztus 17. 19:37
Van akinek mindenrol ugyanaz jut az eszebe. Pl, hogy ezek a libsik felforgato tevekenyseget vegeznek, meg kiberbunoznek, es biztosan gyujtogatnanak is ha tehetnek. Kar, hogy nincs ra pelda. Fidesz altal fizetett focihuliganokra meg igen. No mindegy. A BKK-rol inkabb annak kene eszebe jutnia az embereknek, hogy erdemesebb a joszandeku segitseget megkoszonni es elfogadni, nem pedig buntetni. Nem jo reklam. Kar hogy nem csak a BKK, de a magyar allam sem jutott meg el idaig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!