Adjatok nekünk hitet, hogy ne legyen rémálom 2018 után!

2017. augusztus 28. 19:00

Gyertek le a mostani tripről, lépjetek ki a pszichózisból, dolgozzatok, és adjatok nekünk hitet egy jobb Magyarországban, mert ez a ti feladatotok!

2017. augusztus 28. 19:00
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Hogy eljön az az idő, amikor félelem nélkül megyünk majd be a kórházba, ki merjük mondani a véleményünket mindenfajta kockázat nélkül, nem izgulunk a gyerekünk oktatása miatt, vagy azért, hogy be tudjuk-e fizetni hónap végén a számlát! Hogy elképzelhető, hogy a kormányzás nem szervezett lopás, hogy a szakértelem visszanyeri polgárjogát, hogy az emberi méltóság védelme lesöpörhetetlen norma, és a boldogulás, előrelépés, emancipáció nem kevesek kiváltsága.

Gyertek le a mostani tripről, lépjetek ki a pszichózisból, dolgozzatok, és adjatok nekünk hitet egy jobb Magyarországban, mert ez a ti feladatotok!

Mi 800 ezren, akik nem választottunk még pártot, de kormányváltást akarunk, és még sokan, akik már pártot választottak, de hajlandóak beállni egy olyan erő mögé, amely képes hitet adni. Mi fogjuk eldönteni, melyik ellenzéki párt lesz a legerősebb 2018 után. De mi nem fogunk a megúszásra, a hazugságra, a kivárásra, a taktikázásra szavazni, csak arra, aki esélyt ad kikerülni abból a rémálomból, amiben élünk! Látjuk, fél év alatt is lehet csodát csinálni, ha van hit abban, hogy lehetséges csodát csinálni. Ezt a hitet nektek kell megadnotok nekünk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tesze Tosza
2017. augusztus 29. 18:38
András, most itt mindenki előtt megfogadom, hogy soha többé nem kommentelem a cikkeidet. Méltatlan vagy rá.
Megtalálta
2017. augusztus 29. 17:11
Szánalmas trógerkedés ez.
néhai Ch.Pilot
2017. augusztus 29. 11:53
A Jámbor és magyarellenes Kérődző megint felböfögött irtózatos bendőjéből egy csomó hazugságot, és most rágogatja. 2018 után az lenne a rémálom, ha bármelyik mai ellenzéki párt kormányzó pozícióba kerülne!
catalina9
2017. augusztus 29. 11:08
Jámbor elvtárs, ez gyermeteg hasbaraduma..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!